Αθλητισμός

Τσούμπα Ακπόμ: Ρωσικό ενδιαφέρον για τον παίκτη του ΠΑΟΚ

Τσούμπα Ακπόμ: Ρωσικό ενδιαφέρον για τον παίκτη του ΠΑΟΚ
Τσούμπα Ακπόμ: Οι πρόσφατες εμφανίσεις του Άγγλου φορ έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδας από τη Ρωσία.

Τσούμπα Ακπόμ: Την περσινή σεζόν ο Λέο Ζαμπά ήταν αυτός που είχε κλέψει τις εντυπώσεις στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ωστόσο τη φετινή χρονιά ο Άγγελος επιθετικός έχει τραβήξει μεγάλο βάρος της γραμμής κρούσης. Φυσικά αυτές οι εμφανίσεις έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ακπόμ έχει καλό όνομα στην Αγγλία και αρκετές ομάδες τον έχουν από κοντά.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ο Άγγλος φορ έκανε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση. Αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη στην Ρωσία. Συγκεκριμένα η Λοκομοτίβ Μόσχας τον παρακολουθεί και έμεινε ευχαριστημένη με όσα είδε. Όταν μιλάμε για ομάδα από την Ρωσία, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι τα οικονομικά δεν θα σταθούν εμπόδιο. Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει θετική άποψη από την Ρωσική ομάδα για τους Λιβάγια και Ολιβέιρα της ΑΕΚ.

Δημήτρης Πέλκας: Πήρε μπροστά ο επιθετικός του ΠΑΟΚ

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ άνοιξε το δρόμο της νίκης για τον Δικέφαλο του Βορρά στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Το συγκεκριμένο γκολ ήταν ιστορικό για τον Πέλκα, ο οποίος έφτασε συνολικά τα 20 τέρματα με την φανέλα του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα της Super League και έγινε ο 40ος παίκτης των «ασπρόμαυρων», που καταγράφει την συγκεκριμένη επίδοση.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, παράλληλα έγινε ο δεύτερος εν ενεργεία παίκτης του ΠΑΟΚ, που καταγράφει την συγκεκριμένη επίδοση, αφού έχει προηγηθεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που μετράει 27 γκολ με την φανέλα του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα. O Δημήτρης Πέλκας στο Αγρίνιο, εκτός από το γκολ του κατέγραψε ακόμη μια ιδιαίτερη επίδοση, αφού συμπλήρωσε 179 εμφανίσεις με την φανέλα των «ασπρόμαυρων» και μετά τον Βιεϊρίνια ετοιμάζεται με την σειρά του να ξεπεράσει τις 200 συμμετοχές ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Το γκολ στο Αγρίνιο όμως ήταν μόλις το πρώτο τέρμα του Πέλκα σε σε κανονική ροή παιχνιδιού (είχε σκοράρει και με τον Βόλο αλλά από πέναλτι). Ο νεαρός επιθετικός με το συγκεκριμένο γκολ ξόρκισε τη γκίνια που τον διέκρινε από την αρχή της σεζόν. Η απουσία του γκολ από τις εμφανίσεις του είχε δημιουργήσει έντονο προβληματισμό στους ανθρώπους της ΠΑΕ, ακόμη και στον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος σε μία από τις πρόσφατες συσκέψεις του με στελέχη της ομάδας, είχε κάνει ειδική μνεία στον Πέλκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments