Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Πόση fake αριστεία θα αντέξει η κυβέρνηση;

ΣΥΡΙΖΑ: Πόση fake αριστεία θα αντέξει η κυβέρνηση;
ΣΥΡΙΖΑ: Το κόμμα της αντιπολίτευσης σχολίασε την απάντηση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, τονίζοντας πως «ο κ. Διαματάρης φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή στα πλαστά βιογραφικά».

ΣΥΡΙΖΑ: Την απάντηση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή σε ό,τι αφορά το δημοσίευμα περί πλαστών πτυχίων σχολιάζει, με ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Η κυβέρνηση της fake αριστείας ξαναχτύπησε. Ο κ. Διαματάρης φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή στα πλαστά βιογραφικά.

Ο υφυπουργός κ. Στεφανής επιμένει να ισχυρίζεται ψευδώς πως έχει δύο MBA, όπως αναφέρει στο βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ τονίζεται ότι «από τα έγγραφα που έδωσε ο ίδιος στη δημοσιότητα σήμερα προκύπτει τελικά πως «βάφτισε» MBA ένα απλό πιστοποιητικό παρακολούθησης ενός σεμιναρίου και ένα Master of Science».

«Μιας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλυψε πλήρως τον κ. Στεφανή, όπως είχε κάνει άλλωστε και με τον κ. Διαματάρη για να αποπεμφθεί τελικά μετά από δύο μέρες, ο πρωθυπουργός οφείλει να απαντήσει στο εξής απλό ερώτημα: Πόση fake αριστεία θα αντέξει στην κυβέρνησή του;», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλκιβιάδης Στεφανής: Τι ανέφερε νωρίτερα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας

Απάντηση σε όσα τελευταία ήρθαν στην επιφάνεια και «χλευάζουν» το όνομά του αμφισβητώντας τις σπουδές του έδωσε ο υφυπουργός Άμυνας. Ο κ Στεφανής με γραπτή του ανακοίνωση απάντησε φέρνοντας στο φως τα πτυχία του με εικόνες, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στα κακόβουλα σχόλια και το ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών».

«Η λάσπη και οι αθλιότητες δεν με αγγίζουν, ούτε με πτοούν την ώρα που χειρίζομαι κρίσιμα για την Πατρίδα μας θέματα. Και για τους εκ του πονηρού ερωτώντες, ιδού τα πτυχία μου. Σε ό,τι αφορά στο πρώτο, ήταν ομαδικό πρόγραμμα σπουδών του ΥΠΕΘΑ για τη Διαχείριση Κρίσεων. Σε ό,τι αφορά στο δεύτερο, ήμουν ο μοναδικός Έλληνας Αξιωματικός τη χρόνια 2008-2009 λόγω του ότι αρίστευσα στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, αποφοιτώντας πρώτος και σύμφωνα με τις διαδικασίες, ως επιβράβευση και πληρώντας όλα τα υπόλοιπα στοιχεία επιλέχθηκα από το Συμβούλιο. Κατά τις εκεί σπουδές μου, εκτός της Ακαδημαϊκής μου αριστείας, ήμουν ο Πρόεδρος της επιτροπής Ηθικού του Πανεπιστημίου. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως Διακεκριμένος Απόφοιτος και βραβεύτηκα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού», καταλήγει η ανακοίνωση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας.

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play