Αθλητισμός

Φεντερίκο Μπάρμπα: Αυτόν θέλει ο Ίβιτς για στόπερ

Φεντερίκο Μπάρμπα: Αυτόν θέλει ο Ίβιτς για στόπερ
Φεντερίκο Μπάρμπα: Στη λίστα του Ίλια Βίτς για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου φαίνεται πως βρίσκεται ο Φεντερίκο Μπάρμπα. Κοιτάζει και Γκάμπριελσεν.

Φεντερίκο Μπάρμπα: Στη γωνία για τον δανεισμό του Φεντερίκο Μπάρμπα από την Κιέβο Βερόνα περιμένει η ΑΕΚ. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές στην περίπτωση που το τέλος δεν είναι αίσιο. Ο 26χρονος Ιταλός στόπερ αποτελεί τον βασικό στόχο της Ένωσης για την ενίσχυση της άμυνάς της, με τον Ίλια Ίβιτς να προσπαθεί για τον δανεισμό του ως το τέλος της σεζόν 2020-21, δηλαδή για 1,5 χρόνο.

 Η περίπτωσή του Μπάρμπα βεβαίως μόνο εύκολη δεν είναι. Το συμβόλαιό του αλλά και το γεγονός πως αγωνίζεται αυτή τη στιγμή δανεικός στη Βαγιαδολίδ, στην οποία πάντως έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, δυσκολεύουν την προσπάθεια της Ένωσης. Ο παίκτης ωστόσο εμφανίζεται θετικός στο να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Φυσικά, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, έχει και άλλα ονόματα στην ατζέντα του. Ένα από αυτά είναι και του 27χρονου Νορβηγού, Ρούμπεν Γκάμπριελσεν, που είχε απασχολήσει έντονα την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με την “Ώρα των σπορ”, ο αρχηγός της Μόλντε, που μέχρι στιγμής έχει 35 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ, δεν έχει σβηστεί από τα μπλοκάκια της Ένωσης. Σημειώνεται, πως ο παίκτης μένει ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Νορβηγίας και ψάχνει την μετακόμισή του σε κάποια ομάδα εκτός συνόρων.

Αυτός είναι ο Μπάρμπα:

Η ΑΕΚ είναι αλήθεια πως έχει ανάγκη στα μετόπισθεν από ένα παίκτη – ηγέτη. Το συμβόλαιο του Τσιγκρίνσκι φτάνει στο τέλος του και το μέλλον του Βράνιες είναι άγνωστο. Έτσι, ο Μπάρμπα φαίνεται ως ο πιο κατάλληλος για αν αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Ο 27χρονος αμυντικός άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρόμα, αλλά το μεγάλο “μπαμ” το κατάφερε στην Έμπολι η οποία τον είχε αγοράσει αντί 1,2 εκατομμυρίων ευρώ. Εκείνη η Έμπολι, πάντως, δεν ήταν μία τυχαία ομάδα, αφού την καθοδηγούσε ο Μαουρίτσιο Σάρι. Επί των ημερών του Σάρι, ο Μπάρμπα αναδείχθηκε και θεωρήθηκε από τους Ιταλούς ως ένας από τους καλύτερους πρωτοεμφανιζόμενους σε υψηλό επίπεδο. Έχει καλή μεταβίβαση της μπάλας και διακρίνεται για το γεγονός πως τρέχει για να ντουμπλάρει τον αριστερό μπακ, κλείνοντας χώρους. Παράλληλα, θεωρείται καλός με το κεφάλι και δύσκολος για τους αντιπάλους του στο ένας με έναν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments