Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Έφτασε η ώρα του “κλάσικο” – Το τρομερό πρωτοσέλιδο της “Marca”

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Έφτασε η ώρα του “κλάσικο” – Το τρομερό πρωτοσέλιδο της “Marca”
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: Απόψε στις 21.00 το "κλάσικο", που καθυστέρησε σχεδόν δύο μήνες - Φοβερό πρωτοσέλιδο της "Marca" σε κλίμα σύμπνοιας.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Το παιχνίδι που καθηλώνει όλο τον κόσμο, το γνωστό σε όλους μας “κλάσικο” ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, θα γίνει σήμερα στη Βαρκελώνη στις 21.00. Επιτέλους, η ώρα έφτασε να δούμε δύο από τις καλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες του κόσμου να “κονταροχτυπιούνται”, έστω και αν φέτος δεν είναι στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Άλλωστε, οι φανατικοί των δύο ομάδων χρειάστηκε να περιμένουν σχεδόν δύο μήνες σε σχέση με τον αρχικό ορισμό του ματς.

Το ντέρμπι διεξάγεται κάτω από περίεργες συνθήκες, καθώς όπως είναι γνωστό, η κατάσταση τους τελευταίους μήνες στην Καταλονία είναι ιδιαίτερα ταραχώδης. Αυτός είναι εξάλλου ο λόγος που αναβλήθηκε εξαρχής το ματς, στις 26/10, όταν η κατάσταση ήταν τεταμένη, λόγω της καταδίκης σε φυλάκιση εννέα αυτονομιστών ηγετών.

Στο αποψινό παιχνίδι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, με τις αποστολές των δύο ομάδων να αναχωρούν μαζί από το ίδιο ξενοδοχείο για το “Καμπ Νου” προς αποφυγή εντάσεων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Μπαρτσελόνα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός από τις ενοχλήσεις του Αρτούρ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ποντάρει πολλά στην προσωπικότητα και την ικανότητα του Λιονέλ Μέσι. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μαρσέλο και Αζάρ, αλλά έχει στη διάθεσή του τον Μεντί, ο οποίος λογικά θα είναι στο αρχικό σχήμα, αλλά και τον Κασεμίρο, ο οποίος ξεκουράστηκε την περασμένη Κυριακή κόντρα στη Βαλένθια.

Εκπληκτικό και “ενωτικό” πρωτοσέλιδο από τη “Marca”

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για το πρώτο μεγάλο clasico της φετινής σεζόν και η “Marca” υπενθυμίζει πως είναι απλά ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα. Μόνο που είναι το κορυφαίο στον κόσμο… Στο πρωτοσέλιδο ο Μέσι είναι αγκαλιά με τον Σέρχιο Ράμος, σε μια ξεκάθαρη προσπάθεια της εφημερίδας να κατευνάσει την ένταση και να θυμίσει σε όλους ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου. Και τι… παιχνίδι, αφού η “Marca” έγραψε χαρακτηριστικά στο πρωτοσέλιδο: “Είναι ένα παιχνίδι… Μόνο που είναι το κορυφαίο παιχνίδι στον κόσμο”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments