Video

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απίθανο τι ρούχα φόρεσε σήμερα στην εκπομπή

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απίθανο τι ρούχα φόρεσε σήμερα στην εκπομπή
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το φόρεμα της Κάτιας από τον GNTM στο σώμα της Σταματίνας Τσίμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμιτσιλή: Η παρουσιάστρια έκανε σήμερα εμφάνιση στην εκπομπή της με τον ίδιο εντυπωσιακό φόρεμα που φορούσε η Κάτια Ταραμπάνκο στην φωτογράφιση του ημιτελικού του GNTM 2. Η σχεδιάστρια του συγκεκριμένου φορέματος, η Ιρένε Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένη στην εκπομπή και έδωσε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή να φορέσει το πράσινο φόρεμα που έβαλε η Κάτια στη δεύτερη δοκιμασία του ημιτελικού του GNTM 2. Πρόκειται για το ίδιο ακριβώς φόρεμα που φόρεσε η παίκτρια του ριάλιτι μόδας.

«Αυτό φόραγε και η Κάτια;», ρώτησε κάποια στιγμή η παρουσιάστρια, με τη σχεδιάστρια μόδας να της απαντά: «Σου πάει τέλεια. Είναι ακριβώς το ίδιο. Φοράς το ίδιο νούμερο». Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, άρχισε να ποζάρει προσπαθώντας να μιμηθεί τις κινήσεις της Κάτιας, ενθουσιάζοντας τους συνεργάτες της.

Στο χθεσινό επεισόδιο Μαζαρί και η Έλενα Χριστοπούλου, υποδέχτηκαν τις 4 εκλεκτές στο Autodromo Enzo e Dino Ferrari στην Ίμολα, για ένα concept, που συνδυάζει δυναμισμό και αισθησιασμό. Τα κορίτσια πόζαραν με στενά φορέματα δίπλα σε μια vintage formula1, σε μια φωτογράφηση γεμάτη χρώμα και ταχύτητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments