Ελλάδα

Χαλάνδρι: Φωτιά σε μονοκατοικία – Νεκρός 68χρονος

Χαλάνδρι: Φωτιά σε μονοκατοικία – Νεκρός 68χρονος
Χαλάνδρι:΅Πυρκαγιά σε μονοκατοικία ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης, αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 68χρονος.

Χαλάνδρι:Η πυρκαγιά που ξέσπασε στη μονοκατοικία στο Χαλάνδρι και στοίχισε τη ζωή σε έναν 68χρονο άνδρα, που διέμενε στο σπίτι, πιθανόν ξέσπασε από κεριά που άναψε ο ίδιος, προκειμένου να ζεσταθεί.

Αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει έως τώρα οι υπάλληλοι του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έκαναν αυτοψία στον χώρο.

Η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε παλιά μονοκατοικία της οδού Υπάτης 15 στο Κάτω Χαλάνδρι. Όπως είπαν οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, το σπίτι ήταν γεμάτο με απορρίμματα που μάζευε ο 68χρονος, ο οποίος ζούσε σαν ρακοσυλλέκτης.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν γρήγορα τη φωτιά, που είχε επεκταθεί σε απορρίμματα, ωστόσο, ανέσυραν νεκρό τον 68χρονο, που έφερε εγκαύματα στα πόδια. Φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 68χρονου αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συγγενής του άτυχου άνδρα αναφέρει πως αντιμετώπιζε και σοβαρά προβλήματα υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments