Αθλητισμός

Φεντερίκο Μπάρμπα: Ο εκλεκτός της ΑΕΚ για τα μετόπισθεν

Φεντερίκο Μπάρμπα: Ο εκλεκτός της ΑΕΚ για τα μετόπισθεν
Φεντερίκο Μπάρμπα: Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη κορυφή της λίστας του Ίλια Ίβιτς για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Φεντερίκο Μπάρμπα: Ο Ίλια Ίβιτς τρέχει καθημερινά τις μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ. Ο τεχνικός διευθυντής του “Δικέφαλου” πραγματοποιεί συνεχόμενα ραντεβού με ατζέντηδες προκειμένου να βρει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν από την Ένωση και θα ενσωματωθούν άμεσα στην ομάδα του Μάσιμο Καρέρα.

Τελευταίος στόχος της ΑΕΚ και του Ίλια Ίβιτς είναι ο Ιταλός αμυντικός της Κιέβο Βερόνα, Φεντερίκο Μπάρμπα. Ο 26χρονος είναι μια περίπτωση που η ΑΕΚ είναι πρόθυμη να συζητήσει την απόκτηση του παίκτη, πιθανότατα με την μορφή δανεισμού. Σημαντικό παράγοντα στην υπόθεση αναμένεται να “παίξει” ο μάνατζερ του παίκτη, Φεντερίκο Παστορέλο, ο οποίος κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με την ΑΕΚ με απόλυτη επιτυχία.

Η Ένωση αναζητά κεντρικό αμυντικό, καθώς οι υπάρχουσες περιπτώσεις δεν καλύπτουν επάξια τις θέσεις στα μετόπισθεν. Ο Μπάρμπα έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό με γεμάτες σεζόν (69 εμφανίσεις στην Serie A), σε αντίθεση μόνο με την τρέχουσα περίοδο, ενώ το 2016 και το 2017 είχε βρεθεί κοντά σε Νάπολι και Λάτσιο.

Πέρσι είχε 30 συμμετοχές στην Serie A, τις 29 ως βασικός, ενώ πρόπερσι μέτρησε 40 εμφανίσεις με την Σπόρτινγκ Χιχόν, τις 39 στην ενδεκάδα της για την Segunda Division. Φέτος, ωστόσο, μετά τον δανεισμό του από την ιταλική ομάδα στον σύλλογο της La Liga δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί μετρώντας μόλις πέντε συμμετοχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments