Αθλητισμός

Σαντ-Ρος: Στη λίστα της ΤΣΣΚΑ ο “κιτρινόμαυρος”

Σαντ-Ρος: Στη λίστα της ΤΣΣΚΑ ο “κιτρινόμαυρος”
Σαντ-Ρος: Στο στόχαστρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαίνεται πως είναι ο Κουβανός άσος της ΑΕΚ.

Σαντ-Ρος:  Οι σπουδαίες εμφανίσεις του Χάουαρντ Σαντ-Ρος με τη φανέλα της Ένωσης δεν περνούν απαρατήρητες. Κάθε άλλο μάλιστα αφού σύμφωνα με τον έγκυρο Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη γλυκοκοιτάζει τον “κιτρινόμαυρο” γκαρντ/φόργουορντ. Ο Σαντ-Ρος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου μέχρι το τέλος της επόμενης περιόδου, αλλά σίγουρα το ενδιαφέρον της πρωταθλήτριας Ευρώπης μόνο απαρατήρητο δεν περνά.

Σημειώνεται, πως οι Ρώσοι θέλουν να καλύψουν το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Ουίλ Κλάιμπερν:

Ο πολυτιμότερος παίκτης της ΑΕΚ μέχρι στιγμής:

Ο Κουβανός είναι πράγματι εντυπωσιακός μέσα στο παρκέ. Είναι ο παίκτης από τον οποίο ξεκινούν σχεδόν τα πάντα και στις δύο πλευρές του παρκέ και ας θεωρείται ο Κιθ Λάνγκφορντ το πρώτο βιολί στην επίθεση και ο Μάρκους Σλότερ ο πυλώνας της άμυνας. Ο παίκτης είναι με διαφορά ο καλύτερος στις δύο πλευρές του παρκέ, δείχνοντας σε κάθε παιχνίδι πόσο σημαντικός είναι για την “Ένωση”. Ξεκινάει κάθε αγώνα επωμιζόμενος το μαρκάρισμα του καλύτερου περιφερειακού των αντιπάλων, αφού είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ευρώπη. Ενώ όμως κάνει μία χαρά την δουλειά του σε αυτή την πλευρά του παρκέ, στην άλλη πλευρά εξελίσσεται συνεχώς, δείχνοντας ότι διαβάζει όλο και καλύτερα το παιχνίδι.

Είναι ουσιαστικά ο οργανωτής της ομάδας για μεγάλο διάστημα κάθε παιχνιδιού. Είναι αυτός που απελευθερώνει από το κατέβασμα της μπάλας τον Κέντρικ Ρέι, αφήνοντάς τον να αγωνιστεί μακριά από τη μπάλα, και ταυτόχρονα φροντίζει ώστε να είναι ευχαριστημένος ο Κιθ Λάνγκφορντ. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που –μέχρι να τραυματιστεί ο Ρέι– οι τρεις τους συνυπήρχαν στο παρκέ. Στην ΑΕΚ μάλιστα έχουν να το λένε, ότι ο Σαντ-Ρος φέτος είναι πιο συγκεντρωμένος από πέρυσι, κάνοντας συχνά ατομικές προπονήσεις στο ΟΑΚΑ τα πρωινά. Είναι παίκτης με φιλοδοξίες και δεν το κρύβει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments