Ελλάδα

Εξάρχεια: Άγνωστοι έκαψαν και το δεύτερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο [pics&vid]

Εξάρχεια: Άγνωστοι έκαψαν και το δεύτερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο [pics&vid]
Εξάρχεια: Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Εξαρχείων κάηκε για δεύτερη φορά από αγνώστους.

Εξάρχεια: Μετά το κάψιμο του πρώτου Χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Εξάρχεια εχθές το βράδυ σήμερα κάηκε και το δεύτερο για άλλη μια φορά από αγνώστους. Το δέντρο είχε τοποθετηθεί για δεύτερη φορά το πρωί από τις υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων, καθώς όπως δήλωσε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης δεν μπορούν να κάψουν τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, άγνωστοι πυρπόλησαν και έκαναν στάχτη για δεύτερη φορά το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Εξαρχείων.

Η αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη για το χθεσινό συμβάν

Το χθεσινό περιστατικό προκάλεσε την άμεση αντίδραση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook τόνισε μεταξύ άλλων πως το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Εξαρχείων θα ξαναστηθεί.

«Το φως πάντα νικάει το σκοτάδι. Η αγάπη πάντα νικάει το μίσος. Τα Χριστούγεννα δεν μπορεί να τα κάψει κανείς. Και είναι για όλη τη πόλη. Για αυτό και το δέντρο θα ξαναστηθεί. Κριτής των βανδάλων, που καμαρώνουν και στο YouTube, οι πολίτες των Εξαρχείων που θέλουν όπως ακριβώς και οι υπόλοιποι Αθηναίοι να ζήσουν και να χαρούν», έγραψε στην ανάρτησή του. Αναμένουμε να δούμε πόσα δέντρα θα στηθούν μέχρι να μείνει κάποιο άθικτο.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:

Ω Έλατο vol.2

Δηλαδή, πόσα δέντρα πρέπει να κοπούν χωρίς λόγο από τη μάνα γη για να καούν στην πλατεία; Καταγγέλουμε.Τώρα, Εξάρχεια. Κατέφθασαν και τα ΜΑΤ. #antireport

Gepostet von Ραδιοφράγματα / Radiofragmata am Freitag, 20. Dezember 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments