Πολιτική

Κυριάκος Κυριάκος: “Αντιλαμβάνεται ο Σκουρλέτης πως χαρακτηρίζει συντρόφους του ως τοξικά απόβλητα;”

Κυριάκος Κυριάκος: “Αντιλαμβάνεται ο Σκουρλέτης πως χαρακτηρίζει συντρόφους του ως τοξικά απόβλητα;”
Κυριάκος Κυριάκος: Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ προέβη σε αιχμηρή απάντηση στον Πάνο Σκουλέτη, μετά το σχόλιο του δεύτερου για τον Γιώργο Παπανδρέου χαρακτηρίζοντας τον ως "τοξικό".

Κυριάκος Κυριάκος: Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Κυριάκος Κυριάκου δεν άφησε αναπάντητη τη θέση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος σε δηλώσεις του χαρακτήρισε ως τοξικό τον Γιώργο Παπανδρέου. Τις προηγούμενες εβδομάδες είχε ακουστεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας σκέπτεται το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία της Δημοκρατίας, σε μια προσπάθεια να κερδίσει τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ και να αποτρέψει τη συμπόρευσή τoυ με την κυβέρνηση.

Ωστόσο, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ήταν κατηγορηματικός όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα αυτή από τους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου του ΣΚΑΪ.

«Σε καμία περίπτωση. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ένα τοξικό πρόσωπο που έχει συνδεθεί με το πρώτο μνημόνιο. Σε καμία περίπτωση», είπε. Πρόσθεσε δε ότι στηρίζουν την επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου, επισημαίνοντας ωστόσο ότι «για να πάμε στην αναζήτηση άλλης υποψηφιότητας, πρέπει πρώτα να δούμε αν τελικά ο ίδιος ο κ. Παυλόπουλος θέλει να είναι ξανά υποψήφιος. Βάζουμε θετικό πρόσημο στη θητεία του. Αν θέλει, πρέπει να τον υποστηρίξουμε ξανά. Είναι μια δοκιμασμένη επιλογή. Αφού έχουμε ένα πρόσωπο που μας ικανοποιεί, γιατί να πάμε σε άλλο;».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν οι υποψηφιότητες του Κώστα Σημίτη και του Ευάγγελου Βενιζέλου θα μπορούσαν να δελεάσουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Πρόκειται για χειρότερες περιπτώσεις και από τον Γιώργο Παπανδρέου», απάντησε.

Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Κυριακός Κυριάκος απάντησε με αιχμηρή ανάρτηση στον Πάνο Σκουρλέτη και το σχόλιό του για τον Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο χαρακτήρισε ως «τοξικό», ενώ πρόσθεσε:

Δεν τους λύγισαν ως «γερμανοτσολιάδες» και «προδότες» στις Πλατείες των Αγανακτισμένων, θα τους λυγίσουν ως «τοξικούς» και συντρόφους του κ. Γκλέτσου.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του στο Facebook:

Ο κ. Σκουρλέτης που χαρακτήρισε τον Γιώργο Παπανδρέου «τοξικό», αντιλαμβάνεται ότι αυτόματα χαρακτηρίζει πολλούς από…

Gepostet von Κυριάκος Κυριάκος am Freitag, 20. Dezember 2019

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments