Πολιτική

Νίκος Τόσκας: Κατήργησα την ομάδα ΔΕΛΤΑ γιατί ήταν μπαχαλάκηδες [vid]

Νίκος Τόσκας: Κατήργησα την ομάδα ΔΕΛΤΑ γιατί ήταν μπαχαλάκηδες [vid]
Νίκος Τόσκας: πρώην υπουργός προέβη σε μία δήλωση η οποία τάραξε τα νερά του πάνελ.

Νίκος Τόσκας: Ο πρώην υπουργός του Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ήταν καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι». Ο πρώην υπουργός προέβη σε μία δήλωση η οποία τάραξε τα νερά του πάνελ. Συγκεκριμένα είπε το εξής ως απάντηση στην ερώτηση του Στράτου Μαυροειδάκου, γ.γ Σωματείου Ειδικών Ρρουρών, για το ποιος κατήργησε την ομάδα Δέλτα: «Εγώ την κατήργησα γιατί ήταν ομάδα μπαχαλάκηδων από την μεριά του κράτους» είπε ο κ. Τόσκας και η φράση του αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ανάμεσα στους παριστάμενους στην εκπομπή.

«Απίστευτο! Εργαζόμενοι μπαχαλάκηδες;» αντέδρασε ο παριστάμενος γγ του σωματείου ειδικών φρουρών Στρ.Μπαλάσκας. Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης του ζήτησε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη. Ωστόσο ο κ. Τόσκας επέμεινε στις θέσεις του, λέγοντας ότι «απόδειξη ότι τώρα δεν μπόρεσαν να φτιάξουν ομάδα Δέλτα».

Τόσκας: Κατήργησα την Ομάδα Δέλτα γιατί ήταν "μπαχαλάκηδες" από τη μεριά του κράτους

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη τα λέει όλα αυτά. Τόσκας: Κατήργησα την Ομάδα Δέλτα γιατί ήταν "μπαχαλάκηδες" από τη μεριά του κράτους.

Gepostet von Ομάδα Αλήθειας am Samstag, 21. Dezember 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments