Αθλητισμός

Φώτης Ιωαννίδης: Προβάδισμα για την απόκτηση του ο ΠΑΟΚ

Φώτης Ιωαννίδης: Προβάδισμα για την απόκτηση του ο ΠΑΟΚ
Φώτης Ιωαννίδης: Ο νεαρός επιθετικός του Λεβαδειακού αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Φώτης Ιωαννίδης: Την περσινή σεζόν ο Λεβαδειακός προσπάθησε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στο δεύτερο μισό της σεζόν οι “πράσινοι” έκαναν την αντεπίθεση τους, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσαν να σώσουν τη χρονιά. Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν σε μια μέτρια πορεία ήταν ο επιθετικός Φώτης Ιαωννίδης.

Ο νεαρός σέντερ φορ πέτυχε κάποια γκολ και γενικά είχε πολύ καλή απόδοση με δεδομένη την απειρία του. Οι εμφανίσεις του τράβηξαν το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Αυτός που ενδιαφέρθηκε πρώτος ήταν ο Ολυμπιακός καθώς ο πατέρας του ποδοσφαιριστή φόρεσε τα “ερυθρόλευκα” ενώ και ο ίδιος έχει παίξει στις ακαδημίες των Πειραιωτών.

Το “ζεστό” ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

Στη συνέχεια και ο ΠΑΟΚ έκανε μια πρώτη κρούση προς τη πλευρά του Ιωαννίδη. Στο παιχνίδι της απόκτησης του παίκτη μπήκε διακριτικά και η ΑΕΚ. Την ώρα που οι κορυφαίοι σύλλογοι της χώρας ήθελαν να τον κάνουν δικό τους ο νεαρός φορ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Λιβαδειάς και τελικά την ακολούθησε στη Football League.

Ωστόσο φαίνεται πως ο Ιωαννίδης θα επιστρέψει σύντομα στην πρώτη κατηγορία. Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ υπάρχει ακόμα, ενώ και ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του. Σύμφωνα με τη Sportday οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πιστεύουν ότι ο παίκτης θα καταλήξει στην Τούμπα καθώς οι “ασπρόμαυροι” έχουν κάνει μεγαλύτερη προεργασία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments