Αθλητισμός

Κέβιν Πάντερ: Ετοιμάζει βαλίτσες για Σερβία

Κέβιν Πάντερ: Ετοιμάζει βαλίτσες για Σερβία
Κέβιν Πάντερ: Από "ερυθρόλευκους" σε "ερυθρόλευκους" ο Κέβιν Πάντερ, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα πάει Ερυθρό Αστέρα.

Κέβιν Πάντερ: Ο Κέβιν Πάντερ ήρθε στον Ολυμπιακό με τις καλύτερες περγαημηνές. Όλοι τον θυμούνταν από την εξαιρετική του χρονιά στην ΑΕΚ με τον Βαγγέλη Ιωάννου να αναφωνεί “Πάντερ, πάντα, από παντού”. Στον Ολυμπιακό περίμεναν ότι θα είναι ο σκόρερ που θα τους δώσει λύση στην περιφέρεια και στο σκοράρισμα, αφού ο Αμερικανός είναι δεινός σουτέρ τριών πόντων αλλά και γενικότερα ένας εξαιρετικός επιθετικός παίκτης.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν ακριβώς έτσι αφού ο Πάντερ δεν προσαρμόστηκε ποτέ, δεν κατάφερε ποτέ να βρει τα πατήματα του και οι εμφανίσεις του μέχρι στιγμής είναι απογοητευτικές με συνέπεια να βρίσκεται ουσιαστικά εκτός ομάδας.

Όπως αναφέρει η Live Sport, ο Αμερικανός γκαρντ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Σερβία, αφού θα αφήσει τον Ολυμπιακό για τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν τον εμπιστεύεται, ενώ ο Αμερικανός είναι ενοχλημένος από την αντιμετώπιση που έχει στο λιμάνι. Συνταγή δηλαδή καταδικασμένη να αποτύχει, με τον Αμερικανό να προτιμάει να πάει προς Σερβία μεριά, δηλαδή στον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος καθοδηγείται από τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ Ντράγκαν Σάκοτα, ελπίζοντας ότι εκεί θα βρει… την υγειά του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments