Αθλητισμός

Χάουαρντ Σαντ Ρος: Αρέσει στον Παναθηναϊκό ο παίκτης της ΑΕΚ

Χάουαρντ Σαντ Ρος: Αρέσει στον Παναθηναϊκό ο παίκτης της ΑΕΚ
Χάουαρντ Σαντ Ρος: Ο Κουβανός αθλητής της ΑΕΚ αρέσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Χάουαρντ Σαντ Ρος: Ο Κουβανός γκαρντ ήρθε στην Ελλάδα την περσινή σεζόν. Παρά τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ ο έμπειρος αθλητής κράτησε τη θέση του με τις πολύ καλές εμφανίσεις του. Το καλοκαίρι οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκριναν ότι έχει πολλά να δώσει και του πρόσφεραν νέο συμβόλαιο. Εκείνος δέχτηκε και η σεζόν ξεκίνησε με πολλές προσδοκίες.

Ο Σαντ Ρος είναι φέτος ένας από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ μαζί με τον Κιθ Λάνγκφορντ. Οι εμφανίσεις του στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο Champions League δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προσπάθησε να τον προσεγγίσει. Ωστόσο ο ίδιος τόνισε ότι θέλει να κατακτήσει τίτλους με τα “κιτρινόμαυρα”.

Πράσινο ενδιαφέρον για Σαντ Ρος

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο παίκτης της ΑΕΚ έχει μεγάλους θαυμαστές και εντός Ελλάδος. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον Κουβανό.  Χαρακητιστικά στο ρεπορτάζ του Trifilara.gr αναφέρει:  Ο άσος της Ένωσης έχει τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε το τεχνικό επιτελείο και σίγουρα θα αποτελούσε μια πολύ καλή λύση στη θέση “2-3” και θα έδινε βάθος στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Ο Κουβανός φόργουορντ είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες των “κιτρινόμαυρων”, καθώς στο Basketball Champions League έχει 13.8 πόντους μέσο όρο και 6.6 ριμπάουντ. Ο αγώνας, στον οποίο ξεχώρισε ήταν κόντρα στη Ρέστα Βέχτα, όπου σημείωσε 21 πόντους με 4/6 δίποντα και 4/7 τρίποντα. Πολύ καλές επιδόσεις έχει και στην Basket League, καθώς σε 12 αγώνες έχει μέσο όρο 10 πόντους και 6.8 στα ριμπάουντ.

Την περίπτωση του Σαντ Ρος εξέτασε και η ΤΣΣΚΑ, με την ΑΕΚ να αρνείται την μετακίνηση του Κουβανού στη Μόσχα και να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για την επικοινωνία του Δημήτρη Ιτούδη με την πλευρά του παίκτη. Άλλωστε στο συμβόλαιο του Σαντ Ρος με την Ένωση δεν προβλέπεται κάποιος ειδικός όρος “buy-oyt” για ομάδα της Euroleague, κάτι που σημαίνει πως οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον Κουβανό φόργουορντ θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με με τους “κιτρινόμαυρους”. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει μεταγραφή και στην περίπτωση που θέλει να τον αποκτήσει, εάν και εφόσον υπάρξει πρόσφορο έδαφος, θα μπορέσει να γίνει αυτή η κίνηση μονάχα μέσω ανταλλαγής. Για την ώρα, οι Πράσινοι παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωση του Σαντ Ρος και εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες, είναι αρκετά πιθανό να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να αποκτηθεί”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments