Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Θα εξαρτηθεί από τις πωλήσεις το αν θα κάνει μεταγραφές

Ολυμπιακός: Θα εξαρτηθεί από τις πωλήσεις το αν θα κάνει μεταγραφές
Ολυμπιακός: Μοναδική σίγουρη μεταγραφή μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι ένας νέος... Σουντανί.

Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός αφήνει το έτος 2019 με συναισθήματα ανάμεικτα αλλά κυρίως θετικά. Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη κατάφερε να συνεχίσει στο Europa League. Στην πραγματικότητα ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορούν να αισθάνονται στον Πειραιά ότι κάτι δεν πήγε καλά είναι η αίσθηση ότι σε κάποια ματς θα μπορούσαν να έχουν κάνει περισσότερα. Το τόσο καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα, αφήνει ανοιχτό το… παράθυρο της γκρίνιας γιατί οι προσδοκίες που έχει δημιουργήσει ο Ολυμπιακός είναι τόσο μεγάλες που σε κάποιους δεν φτάνει ούτε η συνέχεια στην Ευρώπη, αλλά ούτε ο αήττητος πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος στην επιτυχία, τουλάχιστον για τον κόσμο του.

Για του λόγους αυτούς έχει ανοίξει μεγάλη συζήτηση για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και το αν ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί με σκοπό να κάνει το καλύτερο στην Ευρώπη και να πάρει το πρωτάθλημα. Αρχικά δε θα πρέπει να πάρουμε αψήφιστα τις δηλώσεις του Μαρτίνς περί επιστροφής Φορτούνη. Πλησιάζοντας οι μεταγραφές, αυτή ίσως είναι μια κουβέντα με νόημα από τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος περιμένει τον Φορτούνη και όχι κάποια μεταγραφή στα χαφ. Όσον αφορά στην άμυνα περιμένει τον Σισέ.

Το συμπέρασμα είναι ότι αν μπορούσε να πάρει έναν μόνο παίκτη αυτός θα ήταν στο στυλ του Σουντανί.

Ένας περιφερειακός επιθετικός με δυνατότητα να παίξει και στα αριστερά. Από κει και πέρα δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο για μεταγραφές εφόσον υπάρχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Οι μεταγραφές θα κινηθούν στη λογική των πωλήσεων. Αν πουλήσει θα πάρει. Ο Ομάρ είναι πιθανό να πάει στη Βαλένθια, αλλά τα σενάρια Σισέ – Γαλατάσαραϊ και Κούτρης – Νάπολι είναι εκτός πραγματικότητας. Οπότε, μην εκπλαγείτε αν αντί για χαφ δείτε κάποια μεγάλη αλλαγή στο δεξί άκρο της άμυνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments