Ελλάδα

Τι απέγιναν οι 21 του Μετρό μετά τη στάση εργασίας τους

Τι απέγιναν οι 21 του Μετρό μετά τη στάση εργασίας τους
Η ταλαιπωρία των Αθηναίων την περασμένη Τρίτη προήλθε από τη στάση εργασία 21 υπαλλήλων του Μετρό.

Την περασμένη εβδομάδα νούμερο ένα θέμα συζήτησης ήταν η στάση εργασίας στο Μετρό την Τρίτη, η οποία στην κυριολεξία “γονάτισε” την Αθήνα με τις μετακινήσεις χιλιάδων πολιτών να γίνονται μετ’ εμποδίων. Η πρωτεύουσα το πρωί της Τρίτης περιήλθε από ένα τεράστιο κυκλοφοριακό χάος, με τις κεντρικές αρτηρίες να μπλοκάρουν για αρκετές ώρες κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας αλλά και καθ’ όλη την ημέρα, μιας και το σύνολο των εργαζόμενων μετακινήθηκαν με τα αυτοκίνητά τους.

Όλα τα παραπάνω επί της ουσίας για 21 δημόσιους υπάλληλους, οι οποίοι αρνήθηκαν να μετακινηθούν στις θέσεις όπου αρχικά είχε οριστεί πως θα εργαστούν. Η οργή των πολιτών για την ταλαιπωρία ήταν μεγάλη με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να τονίζει στο twitter «Η Κυβέρνηση δεν εκβιάζεται επειδή απλώς ζητήθηκε σε 21 άτομα να κάνουν τη δουλειά τους. Αμεσα θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για προσωπικό ασφαλείας. Ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία των Αθηναίων.»

 Τελικά τι έγινε για τους 21 εργαζομένους για τους οποίους έγινε τόσο ντόρος την εβδομάδα που μας πέρασε

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» υπήρξε διάλογος με τη ΣΤΑΣΥ και έτσι οι εργαζόμενοι, αυτή την εβδομάδα, θα τοποθετηθούν στα προηγούμενα πόστα τους, δηλαδή στα εκδοτήρια. Ετσι θα ανοίξουν εκδοτήρια που ήταν κλειστά πάνω από δύο χρόνια, σε σταθμούς που έχει καταγραφεί το μεγαλύτερο πρόβλημα, όπως Ευαγγελισμός, Πανεπιστήμιο, Μέγαρο Μουσικής, Πανόρμου και Βικτώρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments