Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Σε αναζήτηση αμυντικού μέσου ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ

Ίλια Ίβιτς: Σε αναζήτηση αμυντικού μέσου ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ
Ίλια Ίβιτς: "Δίχτυα" παντού ρίχνει ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, με τους "Κιτρινόμαυρους" εκτός από τη θέση του στόπερ να εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη μεσαία γραμμή.

Ίλια Ίβιτς: Μετά τον Φεντερίκο Μπάρμπα, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ρίχνει ματιές και σε άλλες περιπτώσεις. Η περίπτωση του Ιταλού κεντρικού βρίσκεται σε καλό στάδιο, όμως η Ένωση όπως φαίνεται δεν αρκείται μονάχα στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Διοίκηση και Ίλια Ίβιτς επιθυμούν τον Ιανουάριο να καλύψουν όσο πιο πολλά κενά μπορούν φέρνοντας ικανούς ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να μπουν άμεσα στα σχέδια του Ιταλού τεχνικού, Μάσιμο Καρέρα.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ μετά την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, το βάρος αναμένεται να πέσει και στη θέση του αμυντικού χαφ. Ο τραυματισμός του Γαλανόπουλου παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη, με τον Έλληνα μέσο να τίθεται εκτός μάχης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς έχει δημιουργήσει έναν ξεχωριστό φάκελο με περιπτώσεις για τη θέση “6” που θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να απασχολήσουν τον σύλλογο.

Όλα αυτά σε συνεννόηση πάντα με τον νέο προπονητή της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός έχοντας μόλις δύο εβδομάδες στο τιμόνι του συλλόγου έχει ήδη παρατηρήσει τα προβλήματα που διατηρούν χαμηλά την ομάδα του. Στόχος όλων των εμπλεκόμενων είναι η ΑΕΚ να βρει οικονομικά προσιτές επιλογές που θα μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ενδεκάδα και να καθιερωθούν δημιουργώντας μαζί με τους υπάρχοντες έναν αξιόπιστο κορμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments