Αθλητισμός

Κέβιν Πάντερ: Απορρίπτει Ερυθρό Αστέρα και παραμένει Πειραιά

Κέβιν Πάντερ: Απορρίπτει Ερυθρό Αστέρα και παραμένει Πειραιά
Κέβιν Πάντερ: Οι πιθανότητες παραμονής του Αμερικανού γκαρντ στον Ολυμπιακό ολοένα και αυξάνονται, καθώς ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν προτίθεται να δώσει τη συγκατάθεσή του ο παίκτης να δώσει τα χέρια με τον Ερυθρό Αστέρα.

Κέβιν Πάντερ: Το κλίμα γύρω από τις τάξεις του μπασκετικού Ολυμπιακού δεν είναι και το καλύτερο το τελευταίο διάστημα. Οι “Ερυθρόλευκοι” προσπαθούν να βρουν αγωνιστική ταυτότητα, με τον Λιθουανός προπονητής, Κεστούτις Κεμζούρα να έχει αναλάβει τον δύσκολο ρόλο του καθοδηγητή. Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και οι “κακές” ήττες όπως η πρόσφατη στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα φέρνουν και πάλι σκέψεις για αλλαγές στο ρόστερ.

Ένας από τους παίκτες που ο ρόλος του δεν ικανοποιεί αναλογικά με το ταλέντο του είναι ο Κέβιν Πάντερ. Ο Αμερικανός γκαρντ για την ώρα δεν έχει βοηθήσει όσο θα περίμεναν στο Λιμάνι, ωστόσο άπαντες πιστεύουν πως αυτό είναι θέμα χρόνου. Οι ικανότητες του 26χρονου είναι αποδεδειγμένες με την λαμπρή του παρουσία πέρυσι στην ΑΕΚ να τον θέτει στη λίστα του Ολυμπιακού το καλοκαίρι, με τους “Ερυθρόλευκους” να μην χάνουν ευκαιρία και να τον αποκτούν εντάσσοντας τον στο έμψυχο δυναμικό τους.

Οι φήμες των τελευταίων ημερών ήθελαν τον παίκτη να σκέφτεται αρκετά την αποχώρηση από την ομάδα. Κύριος λόγος αυτής της εξέλιξης ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής, με τον Πάντερ στα τελευταία παιχνίδια να περιορίζεται κατά πολύ από τον Κεστούτις Κεμζούρα. Ο Ερυθρός Αστέρας όπως αναφέρεται καραδοκεί, ωστόσο ο Λιθουανός προπονητής δεν προτίθεται να δώσει τη συγκατάθεσή του για την παραχώρηση του παίκτη πιστεύοντας στο ταλέντο του. Αυτό σημαίνει πως αργά ή γρήγορα ο Πάντερ θα επανέλθει στο ροτέισον των “Ερυθρόλευκων”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments