Αθλητισμός

Κώστας Αποστολάκης: Περιμένει κάτι παραπάνω από τον Παναθηναϊκό

Κώστας Αποστολάκης: Περιμένει κάτι παραπάνω από τον Παναθηναϊκό
Κώστας Αποστολάκης: Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το "Τριφύλλι" για την επέκταση της συνεργασίας του.

Κώστας Αποστολάκης: Ο χορός των ανανεώσεων συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό. Μετά τους Χατζηγιοβάνη και Κουρμπέλη, σειρά για τους “Πράσινους” παίρνουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ του και μετά το καλοκαίρι. Ένας από αυτούς είναι και ο νεαρός Κώστας Αποστολάκης, με τον ταλαντούχο πολυθεσίτη να έχει τις τελευταίες ημέρες στα χέρια του επίσημη πρόταση από το “Τριφύλλι”.

Για την ώρα η πλευρά του παίκτη παραμένει σιωπηλή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Αποστολάκης περιμένει κάτι παραπάνω στο οικονομικό κομμάτι για να πει το τελικό “ναι” και να συνεχίσει να φορά τα πράσινα. Ο 20χρονος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου, με τον Παναθηναϊκό να επιθυμεί να τον διατηρήσει στις τάξεις του πιστεύοντας πολύ στο ταλέντο του αλλά και τις δυνατότητές του.

Η υπόθεση αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να κλείσει θετικά και για τις δύο πλευρές με τον νεαρό να συνεχίζει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Δώνης συχνά πυκνά χρησιμοποιεί τον Αποστολάκη στο βασικό του σχήμα ρίχνοντας τον στη μάχη από τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα στη θέση του Γιόχανσον.

Ο Σουηδός μπακ έχει τεθεί εξίσου να αποφασίσει αν θα συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, με την περίπτωση του ωστόσο μέχρι στιγμής να παρουσιάζεται αρκετά δύσκολη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments