Αθλητισμός

Φενέρμπαχτσε: Παίρνει και γκαρντ από ώρα σε ώρα

Φενέρμπαχτσε: Παίρνει και γκαρντ από ώρα σε ώρα
Φενέρμπαχτσε: Άλλη μια μεταγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Φενέρ με την απόφαση για απόκτηση γκαρντ να είναι ειλημμένη.

Φενέρμπαχτσε: Ο Μάλκολμ Τόμας δε θα είναι η τελευταία μεταγραφή της Φενέρ, η οποία ετοιμάζεται για άλλη μια προσθήκη στο ρόστερ της. Σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops, η τουρκική ομάδα ψάχνει την αγορά για ένα γκαρντ και η οποιαδήποτε συμφωνία θα έρθει το προσεχές χρονικό διάστημα, μιας και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει ήδη το ”πράσινο φως” από την διοίκηση του συλλόγου για μία ακόμα κίνηση. 

Ένας “πρώην” πρώτος στη λίστα

Το πρώτο όνομα στη λίστα της Φενέρ είναι ένας παλιός γνώριμος, ο Τζέιμς Νάναλι. O Αμερικανός, που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας τη διετία 2016-2018 και κατέκτησε μαζί της την Ευρωλίγκα το 2017, αγωνίζεται στη Κίνα και τους Shanghai Sharks και η περίπτωσή του είναι κάτι παραπάνω από πολύπλοκη, μιας και η αποδέσμευση από τη κινεζική ομάδα μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Επιπλέον, η προθεσμία για μεταγραφή παίκτη που αγωνίζεται σε ομάδα Ευρωλίγκας λήγει τη Τετάρτη (25/12), άρα με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν, φαίνεται πως η τελική επιλογή θα γίνει μέσα από παίκτες εκτός λίγκας.

Η απόφαση αναμένεται να παρθεί άμεσα αφού η Φενέρ προσπαθεί να αντιστρέψει το βαρύ κλίμα με τις πάρα πολλές ήττες και να προλάβει να διεκδικήσει μια θέση στην 8αδα η οποία οδηγεί στα playoffs της Euroleague. Όπως και να χει θα είναι ένα δύσκολο εγχείρημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments