Αθλητισμός

Ζοάο Καρβάλιο: Επιμένουν τα αγγλικά Μέσα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Ζοάο Καρβάλιο: Επιμένουν τα αγγλικά Μέσα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού
Ζοάο Καρβάλιο: Τα αγγλικά Μέσα διατηρούν ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού το όνομα του Πορτογάλου μέσου της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ζοάο Καρβάλιο: Ο Ολυμπιακός κοιτάζει στην αγορά για την απόκτηση ενός χαφ και τα αγγλικά Μέσα συντηρούν το θέμα του Πορτογάλου μέσου της Νότιγχαμ Φόρεστ. Άλλωστε, ο Καρβάλιο βρίσκεται εδώ και μήνες στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων», που έχουν πολύ καλή γνώμη για τις ικανότητες του, ενώ ο ίδιος δεν δείχνει να έχει ταιριάξει στον αγγλικό σύλλογο, ο κόσμος του οποίου έχει σχεδόν αποδεχτεί το ενδεχόμενο ότι μπορεί και να αποχωρήσει.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο Νησί, όμως, τα πράγματα είναι λίγο πολύπλοκα. Κι αυτό γιατί ναι μεν ο Σαμπρί Λαμουσί θα του δώσει χρόνο συμμετοχής στα επόμενα παιχνίδια, αλλά από την άλλη θεωρείται πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουάριο. Ο τεχνικός της Νότιγχαμ φέρεται να έχει δηλώσει πως δεν έχει ενημέρωση για το τι θα συμβεί με τον παίκτη, ενώ από την πλευρά του έχει στο μυαλό του να τον ρίξει στη… μάχη.

Πάντως, το κλίμα που έχει δημιουργηθεί για τον Καρβάλιο στην Αγγλία δεν είναι θετικό και οι περισσότεροι πλέον θεωρούν ότι μια ενδεχόμενη αποχώρηση του για όλες τις πλευρές. Βέβαια, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «fosonline.gr», ο Ολυμπιακός είναι γεμάτος στη μεσαία γραμμή και θα ήταν πιο λογικό να υπάρξει μία αποχώρηση για να γίνει προσθήκη. Άλλωστε, από το 2020 επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ και ο Κώστας Φορτούνης μετράει πλέον αντίστροφά για τη δική του επιστροφή.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Η Γαλατάσαραϊ «χρυσώνει» τον παίκτη του Ολυμπιακού

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δε φαίνεται να είναι διατεθειμένος να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει συμφωνία ακόμα με την ομάδα, ενώ το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι από την 1η Ιανουαρίου έχει τη δυνατότητα να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του με φόντο την επόμενη σεζόν.

Η κατάσταση αυτή προσελκύει πολλές ομάδες να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους στον Ομάρ. Μία από αυτές είναι εσχάτως η Γαλατάσαραϊ. Η τουρκική ομάδα μπορεί να μην έχει πάρα πολύ διαθέσιμο χρήμα για αγορά ποδοσφαιριστή, αλλά ευελπιστεί να κάνει δικό της τον Νορβηγό, προσφέροντας του «βασιλικό» συμβόλαιο. Ο Ομάρ από τη δική του πλευρά, ψάχνει το τελευταίο δυνατό συμβόλαιο της καριέρας του και μπορεί η Τουρκία να μην είναι στις προτεραιότητες του, αλλά αν δε βρει τα χρήματα που θέλει στην αγορά, δεν αποκλείεται να συνεχίσει να αγωνίζεται στη γειτονική χώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments