Ελλάδα

Αλικαρνασσός: Ξέσπασε ο πατέρας της 33χρονης – “Δεν είχε κανένα δικαίωμα να της αφαιρέσει τη ζωή”

Αλικαρνασσός: Ξέσπασε ο πατέρας της 33χρονης – “Δεν είχε κανένα δικαίωμα να της αφαιρέσει τη ζωή”
Αλικαρνασσός: Ο ίδιος περιέγραψε τα περιστατικά βίας που ζούσε για καιρό η κόρη του στα χέρια του 54χρονου υδραυλικού.

Αλικαρνασσός: Χθες, παραμονή Χριστουγέννων (24/12), πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 33χρονης μητέρας που βρήκε τραγικό θάνατο στην περιοχή της Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο, με συγγενείς και φίλους να τη συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία. Τραγικές φιγούρες, οι γονείς και οι τρεις αδερφές της άτυχης γυναίκας, η οποία σκοτώθηκε από τον σύζυγο της την Κυριακή (22/12). Μάλιστα, ο πατέρας της 33χρονης αποκάλυψε πως η κόρη του ήταν θύμα χρόνιας ενδοοικογενειακής βίας και η ζωή της δίπλα στον 54χρονο σύζυγό της που έμελλε να είναι ο δολοφόνος της, ήταν εφιαλτική.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 33χρονη μητέρα πολλές φορές υπέμενε μόνη της τα χτυπήματα του συζύγου της, ενώ έκρυβε την αλήθεια από τους γονείς της. Φανερά συγκλονισμένος από το χαμό του παιδιού του, ο πατέρας της 33χρονης μιλώντας στην ΑΝΤ1 ανέφερε: «Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να στερεί τη ζωή. Η κόρη μου είχε καταντήσει κτήμα του. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να στερεί τη ζωή. Τι ήταν η κόρη μου; Το κτήμα του; Τον είχε συγχωρέσει τόσες φορές και δεν τον είχε πάει στην αστυνομία.

Είχε χαρίσει στη ζωή της κόρης μου ένα παιδί ανάπηρο και αυτό γιατί την βάρεσε όταν εκείνη ήταν τριών μηνών έγκυος. Δεν το ξέραμε και γέννησε ένα παιδί ΑμεΑ. Είχαμε πάρει το παιδί μας εδώ και ήρθε και μας είπε ότι είναι μετανιωμένος. Πιστέψαμε ότι μας έλεγε, αλλά το παιδί μας συνέχιζε να τρώει ξύλο», κατέληξε ο πατέρας του θύματος.

Ταυτόχρονα, την Τρίτη (24/12) με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 54χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την 33χρονη κρινόταν προφυλακιστέος. Στην απολογία του, ο 54χρονος υδραυλικός δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για ό,τι έπραξε, σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισής του, η οποία χαρακτήρισε αναμενόμενη την προφυλάκισή του και πρόσθεσε: «Στην εξέλιξη αυτή συνετέλεσε το γεγονός ότι υπάρχει απαξία στην πράξη, ανεξαρτήτως του ότι υπάρχουν πραγματικοί ισχυρισμοί, οι οποίοι νομίζω πως έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και λαμβάνονται υπόψιν ιδιαιτέρως σε επόμενο στάδιο ή κατά την ακροαματική διαδικασία».

Αλικαρνασσός: Το χρονικό του εγκλήματος

Το έγκλημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 22ας Δεκεμβρίου. Ο 54χρονος μαζί με την σύζυγό του είχαν πάει στο ουζερί που διατηρεί ο ξάδερφός του απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Νέα Αλικαρνασσό.

Επιστρέφοντας σπίτι και αφού είχαν καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι με τον 54χρονο να ξεφεύγει, να βγάζει την κυνηγετική καραμπίνα του και να πυροβολεί δύο φορές την 33χρονη. Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία ο 54χρονος παραδίδεται στην αστυνομία όπου και ομολογεί την πράξη του. Σημειώνεται ότι η 33χρονη ήταν μητέρα ενός 4χρονου παιδιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments