Video

Χριστίνα Μανούση: Πως είναι σήμερα η Σταρ Ελλάς 1993 [vid]

Χριστίνα Μανούση: Πως είναι σήμερα η Σταρ Ελλάς 1993 [vid]
Η Χριστίνα Μανούση μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, 26 χρόνια μετά την ανάδειξη της σε Σταρ Ελλάς

Η Χριστίνα Μανούση, η Σταρ Ελλάς 1993 μίλησε για πρώτη φορά, 26 χρόνια μετά την κατάκτηση του τίτλου στον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1. Η ίδια, μιλώντας στην μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, παραδέχθηκε πως δεν «το είχε» ποτέ με τη δημοσιότητα και την προβολή, ενώ εξομολογήθηκε πως θεώρησε άδικο να μην προλάβει να απαντήσει στην ερώτηση του κριτή.

«Εκείνη την ημέρα είχα δει την όλη βραδιά ως μια αξέχαστη εμπειρία. Ήθελα να το ζήσω, αλλά δεν είχα τόση αυτοπεποίθηση ώστε να πω “Αυτό είναι δικό μου”» είπε η Χριστίνα Μανούση, συμπληρώνοντας: «Ακούω ένα “Διώξτην από τη σκηνή”. Αποδεδειγμένα αυτό έγινε στα 4 δευτερόλεπτα από τα 15 που δικαιούται κάθε κοπέλα για να απαντήσει».

«Όταν άκουσα ότι βγήκα Σταρ Ελλάς έπαθα πραγματικά σοκ, σαν να με χτύπησε κομήτης. Έγινε τόσο μεγάλος ντόρος. Πέσανε πάνω μου δημοσιογράφοι, περιοδικά της εποχής. Δεν υπήρχαν άλλες τότε, δεν υπήρχαν ριάλιτι. Μόνο δυο κανάλια, το MEGA και ο ΑΝΤ1. Εγώ απλά ένιωθα μια ψιλοαντιπάθεια στους δρόμους. Μερικές φορές είχα κάποιες αντιδράσεις, ότι ήμουν η Σταρ Ελλάς που δεν έπρεπε να βγει. Ήταν δυσφήμιση και πιστεύω πως έκανε κακό στην καριέρα μου. Δεν ένιωσα τη στήριξη του ΑΝΤ1, για να είμαι ειλικρινής», δήλωσε μεταξύ άλλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments