Lifestyle

Μύρωνας Στρατής: Απίστευτο το τι έκανε ο πατέρας του κάθε Χριστούγεννα

Μύρωνας Στρατής: Απίστευτο το τι έκανε ο πατέρας του κάθε Χριστούγεννα
Μύρωνας Στρατής: Ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλάει για τις Χριστουγεννιάτικες στιγμές που έχει ζήσει σαν παιδί.

Μύρωνας Στρατής: Ο Μύρωνας Στρατής λατρεύει τα Χριστούγεννα και λόγω των ημερών θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο κάποιες εμπειρίες του από αυτή την όμορφη γιορτή. Συγκεκριμένα μίλησε στο περιοδικό “People” και αποκάλυψε πως περνούσε αυτές τις άγιες μέρες σαν παιδί με την οικογένεια του:

“Ως παιδί θυμάμαι ότι πηγαίναμε τα Χριστούγεννα οικογενειακώς στη Βυτίνα. Πρόκειται για μια περιοχή που κάνει ψύχρα, η φύση όμως σε μαγεύει. Μέναμε πάντα σε ένα ξενοδοχείο που ήταν έξω από το χωριό και περπατούσαμε μέσα στο κρύο αλλά και μέσα στο πράσινο για να φτάσουμε σε μια καφετέρια που είχε μια φοβερή ζεστή σοκολάτα. Κάθε χρόνο εκείνες τις μέρες ο πατέρας μου φρόντιζε να μου αφήνει ένα γράμμα με ευχές εκ μέρους του Άγιου Βασίλη.

Συγκεκριμένα με έβαζε πριν κοιμηθώ να αφήσω ένα μελομακάρονο, έναν κουραμπιέ και ένα σφηνάκι κονιάκ.

Το πρωί σηκωνόμουν και ήταν δαγκωμένο το μελομακάρονο, δαγκωμένος ο κουραμπιές και άδειο το σφηνάκι ενώ από δίπλα υπήρχε το ευχετήριο γράμμα του Άγιου Βασίλη. Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης, η αλήθεια όμως είναι ότι προσπάθησα να το καταχραστώ για τα δώρα. Ήμουν παιδάκι και όλα αυτά έχουν μείνει στο μυαλό μου ως μια πολύ όμορφη ανάμνηση”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments