Αθλητισμός

Βασίλης Σπανούλης: Έχασε την ευκαιρία να κάνει ιστορικό ρεκόρ στη Βαρκελώνη

Βασίλης Σπανούλης: Έχασε την ευκαιρία να κάνει ιστορικό ρεκόρ στη Βαρκελώνη
Βασίλης Σπανούλης: Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έμεινε στους δύο πόντους κόντρα στην Μπαρτσελόνα και δεν μπόρεσε να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκα.

Βασίλης Σπανούλης: Ο αρχηγός του Ολυμπιακό κατά πάσα πιθανότητα τη φετινή σεζόν θα γράψει ιστορία, περνώντας στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκα, ξεπερνώντας τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Ο 37χρονος γκαρντ χρειαζόταν πριν από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα μόλις 12 πόντους για να ξεπεράσει τον Ισπανό θρυλικό παίκτη των «μπλαουγκράνα» και να κάνει δικό του το ρεκόρ.

Ωστόσο, ο Σπανούλης έμεινε στους μόλις δύο πόντους στην αναμέτρηση και δεν μπόρεσε να πετύχει το ρεκόρ στην έδρα της ομάδας, με την οποία το πέτυχε ο Ναβάρο. Βέβαια, ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν χρησιμοποιήθηκε σχεδόν καθόλου στο β’ ημίχρονο του ματς. Πιο συγκεκριμένα, ο Σπανούλης τελείωσε το ματς με μόλις 12:23 χρόνο συμμετοχής.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Κεστούτις Κεμζούρα, τον απέσυρε με 5:28 να απομένουν στο ρολόι για τη λήξη της 3ης περιόδου και δεν τον έβαλε ξανά στο παρκέ μέχρι και το φινάλε της αναμέτρησης. Πλέον, ο Σπανούλης χρειάζεται 10 πόντους για να γράψει ιστορία, κάτι το οποίο μπορεί να πετύχει την επόμενη αγωνιστική στο ΣΕΦ κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments