Αθλητισμός

Φεντερίκο Μπάρμπα: Πλησιάζει ο Ιταλός στην ΑΕΚ

Φεντερίκο Μπάρμπα: Πλησιάζει ο Ιταλός στην ΑΕΚ
Φεντερίκο Μπάρμπα: Τα εμπόδια για την μετακίνηση του Ιταλού κεντρικού αμυντικού στην Ένωση δείχνουν να ξεπερνιούνται, καθώς απομένουν μονάχα μερικές λεπτομέρειες για την λύση της συνεργασίας του με την Βαγιαδολίδ.

Φεντερίκο Μπάρμπα: Ο Ίλια Ίβιτς φαίνεται πως οδεύει ολοταχώς στην πρώτη του μεταγραφή, καθώς ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το προσεχές διάστημα θα βρεθεί στη χώρα μας προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Οι “Κιτρινόμαυροι” εδώ και καιρό αναζητούν παίκτη – κλειδί στην αμυντική τους γραμμή, ο οποίος θα λύσει τα μεγάλα προβλήματα στα μετόπισθεν.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής τις τελευταίες ημέρες έριξε το βάρος στην υπόθεση του Μπάρμπα, με τις προσπάθειες να δείχνουν πως πιάνουν τόπο, καθώς όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο Ιταλός εύκολα ή δύσκολα θα καταλήξει στην ΑΕΚ. Η Ένωση έχει ζητήσει τον ποδοσφαιριστή από την Κιέβο προτείνοντας τον δανεισμό του για 1,5 χρόνο τοποθετώντας οψιόν γοράς στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Ιταλοί παρουσιάζονται πρόθυμοι να δεχθούν τις επιθυμίες της ΑΕΚ, ωστόσο για να προχωρήσουν στην συμφωνία με τον ελληνικό σύλλογο θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσουν τη συνεργασία του παίκτη τους με την Βαγιαδολίδ. Οι Ισπανοί σήμερα διατηρούν τον παίκτη στις τάξεις τους ως δανεικό από την Κιέβο, ωστόσο από πλευράς τους επιθυμούν να τον επιστρέψουν στους Ιταλούς καθώς εκείνος δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις τους.

Μοναδικό “αγκάθι” για την ώρα στις εξελίξεις είναι η οψιόν αγοράς του παίκτη από τη Βαγιαδολίδ την οποία οι Ισπανοί προσπαθούν να ξεφορτωθούν από πάνω τους. Με την διευθέτηση αυτού του θέματος, ανοίγει ορθάνοιχτος ο δρόμος για την ΑΕΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments