Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά: Στο στόχαστρο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο μέσος του Ολυμπιακού

Μαντί Καμαρά: Στο στόχαστρο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο μέσος του Ολυμπιακού
Μαντί Καμαρά: Ο 22χρονος προσελκύει ακόμη μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ με τις εμφανίσεις του, καθώς όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του.

Μαντί Καμαρά: Ο Αφρικανός μέσος τη φετινή σεζόν μπορεί να μην αγωνίζεται όσο θα ήθελε ωστόσο αυτή η εξέλιξη δεν στέκεται εμπόδιο στο να προκαλεί το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Ερχόμενος από τον πάγκο αντικαθιστώντας είτε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη είτε τον Γκιγιέρμε ο μέσος από τη Γουινέα καταφέρνει να ξεχωρίσει για την απόδοσή του και τη μαχητικότητα που τον διακρίνει.

Αυτά τα στοιχεία προκαλούν όπως φαίνεται και το ενδιαφέρον συλλόγων εμβέλειας Πρέμιερ Λιγκ. Πριν λίγο καιρό όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στα γραφεία της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ κατατέθηκε πρόταση ύψους οκτώ εκατομμυρίων ευρώ από τηνΓουότφορντ για τα δικαιώματα του 22χρονου μέσου. Ο Ολυμπιακός απέρριψε την πρόταση πιστεύοντας πως ο ποδοσφαιριστής μπορεί να “πιάσει” πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που πρότεινε ο αγγλικός σύλλογος.

Νέο ρεπορτάζ αποκαλύπτει ενδιαφέρον δεύτερης ομάδας από το Νησί. Ο λόγος για την νεοφώτιστη στην Πρέμιερ Λιγκ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρεται οι Άγγλοι έχοντας παρακολουθήσει στενά την πορεία του Καμαρά ετοιμάζονται να προβούν σε πρόταση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Στο Λιμάνι συνεχίζουν να πιστεύουν πως ο ποδοσφαιριστής τους μπορεί να φέρει αρκετά χρήματα στον σύλλογο. Για την ώρα στη διοίκηση παραμένουν σιωπηλοί περιμένοντας την πρόταση που θα έρθει στα γραφεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments