Lifestyle

Stefania: Ποια είναι η 17χρονη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision

Stefania: Ποια είναι η 17χρονη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision
Stefania: Στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision η χώρας μας αναμένεται να πάρει μέρος με γυναικεία παρουσία, την Stefania Liberakakis.

Stefania: Λίγα 24ωρα πριν μπει το 2020 οι προετοιμασίες για τον διαγωνισμό της Eurovision συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Στον φετινό διαγωνισμό οι περισσότερες χώρες που θα πάρουν μέρος έχουν ανακοινώσει τον τραγουδιστρή ή τραγουδίστρια που θα τους εκπροσωπήσει. Η χώρα μας όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ αναμένεται να πάρει μέρος δίνοντας απευθείας ανάθεση στην 17χρονη Ελληνοαμερικανίδα, Stefania Liberakakis.

Σύμφωνα με πηγές που δημοσιεύει το Ogaegreece.com, η ΕΡΤ και η Stefania έχουν δώσει τα χέρια για το ταξίδι με προορισμό το Ρότερνταμ, ενώ φαίνεται να έχει ήδη επιλεχθεί η νεαρή και ανερχόμενη τραγουδίστρια να εκπροσωπήσει τη γαλανόλευκη με τραγούδι pop ύφους σε σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου, ο οποίος μετρά ήδη αρκετές επιτυχίες στην ιστορία του διαγωνισμού της Eurovision. Στο πλευρό τους φαίνεται να είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός στο κομμάτι της σκηνικής επιμέλειας.

Ποια είναι η Stefania Liberakakis

Η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania Liberakakis) γεννήθηκε το 2002, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και κατάγεται από ελληνική οικογένεια. Tο πρώτο της single “Stupid Reasons” σε σύνθεση και στίχους των Joachim Vermeulen Windsant και Maarten ten Hove κυκλοφόρησε το 2018 ενώ νωρίτερα το κανάλι της στο YouTube είχε γεμίσει με της δικές της διασκευές σε γνωστά ξενόγλωσσα pop κομμάτια. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και η 2η δισκογραφική της δουλειά με τίτλο “Turn around”. Στο χώρο της Eurovision η ίδια δεν είναι εντελώς άγνωστη. Το 2016 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό της Junior Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Kisses που εκπροσώπησε την Ολλανδία τερματίζοντας στην 8η θέση με 174 βαθμούς! Η νεαρή και ταλαντούχα Στεφανία πέρα από τη μουσική έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική καθώς έχει πρωταγωνιστήσει ήδη σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες αλλά και σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments