Αθλητισμός

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Αποχωρεί από την Αλ Ιτιχάντ

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Αποχωρεί από την Αλ Ιτιχάντ
Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Ο Σέρβος γκολτζής αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την Αλ Ιτιχάντ.

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Πριν από περίπου ένα χρόνο ο Σέρβος σέντερ φορ πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ καθώς δεν μπορούσε να πει όχι στα χρήματα που του πρόσφερε η Αλ Ιτιχάντ. Στην περίπτωση του Πρίγιοβιτς έγινε ό,τι γίνεται όταν τέτοιοι ποδοσφαιριστές πάνε σε πρωταθλήματα χαμηλότερηςΧΕ δυναμικής μόνο για τα χρήματα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα ψάχνουν τρόπο να φύγουν.

Πριν προλάβει να συμπληρώσει ένα χρόνο στην ομάδα, ο έμπειρος στράικερ θέλει να αποχωρήσει. Τους τελευταίους μήνες υπάρχουν πολλές φήμες για το μέλλον του. Το σίγουρο είναι ότι ο Σέρβος θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο από την Αλ Ιτιχάντ. Μάλιστα, ο Χενγκ Τεν Κάτε δεν τον υπολογίζει καθόλου και προτιμάει να αποκτηθεί κάποιος άλλος παίκτης στη θέση του.

Αποφασίζει σύντομα ο Πρίγιοβιτς

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Metrosport” o  Πρίγιοβιτς θα αποχωρήσει δανεικός για 1,5 χρόνο (έως το καλοκαίρι του 2021) και το ερώτημα είναι αν η ομάδα που θα τον αποκτήσει θα έχει και συγκεκριμένη ρήτρα αγοράς στη συμφωνία της με την Αλ Ιτιχάντ. O “Πριγιογκόλ”θα έχει βρει την ομάδα νέα ομάδα του το πολύ σε 10, 15 μέρες. Ηδη έχει στα χέρια του προσφορές από την Ευρώπη (η Μπεσίκτας είναι η μία ομάδα που τον θέλει, ενώ δεν υπάρχει κανένας ελληνικός σύλλογος που να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον), τη Μέση Ανατολή και την Ασία (υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις από ομάδες της Ιαπωνίας, της Κίνας και της Νότιας Κορέας).

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι προτάσεις καλύπτουν σημαντικό μέρος των ετήσιων απολαβών του δηλαφή 5,3 εκατομμύρια ευρώ. Τις επόμενες μέρες, ο Πρίγιοβιτς θα κάνει την τελική επιλογή του (από τις υπάρχουσες προσφορές ή κάποια άλλη που θα προκύψει τα επόμενα 24ωρα) και θα αποχωρήσει από την Αλ Ιτιχάντ έχοντας καταγράψει 26 συμμετοχές, 12 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments