Αθλητισμός

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Κανένα θέμα με Κίνα και Σαουδική Αραβία

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Κανένα θέμα με Κίνα και Σαουδική Αραβία
Αντελίνο Βιεϊρίνια: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι αφοσιωμένος στον Δικέφαλο και δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη.

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ από το ερχόμενο καλοκαίρι είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κουβέντα για νέο συμβόλαιο. Ο Πορτογάλος άσος και αρχηγός του ΠΑΟΚ  αποτελεί έναν εκ των πιο ποιοτικών ποδοσφαιριστών της ομάδας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του περσινού νταμπλ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, καθώς αμείβεται με περισσότερο από ένα εκατομμύριο το χρόνο.

Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον ομάδων από την Κίνα για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Μάλιστα κάποια δημοσιεύματα έβαζαν στο “παιχνίδι” και την Αλ Χιλάλ του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός φέρεται να μην θέλει να κάνει κίνηση για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, όσο είναι ενεργός παίκτης του ΠΑΟΚ. Αν έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι, τότε, προφανώς, τα δεδομένα θα άλλαζαν.

Σύμφωνα με το Sportime.gr, όλα αυτά τα σενάρια περί ενδιαφέροντος από ομάδες της Κίνας και της Σαουδικής Αραβίας και τα περί προβληματισμού του αρχηγού του ΠΑΟΚ επειδή δεν έχουν ξεκινήσει διαδικασίες επέκτασης συμβολαίου, δεν ισχύουν. Ο Βιεϊρίνια είναι συναισθηματικά δεμένος με τον Δικέφαλο του Βορρά και δεν αποτελεί συμβατική περίπτωση ποδοσφαιριστή για τον ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments