Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες: Επιστρέφει στην Εθνική με εντολή Μπάγεβιτς

Όγκνιεν Βράνιες: Επιστρέφει στην Εθνική με εντολή Μπάγεβιτς
Όγκνιεν Βράνιες: Ο Βόσνιος στόπερ αναμένεται να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα μετά με εντολή του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Όγκνιεν Βράνιες: Η περασμένη σεζόν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και καταστροφική για τον Βόσνιο σέντερ μπακ. Από πρωταθλητής με την ΑΕΚ πήγε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Άντερλεχτ. Τα πράγματα στις Βρυξέλλες δεν ήταν όπως τα είχε φανταστεί ο έμπειρος αμυντικός. Οι κακές εμφανίσεις του και κάποια πειθαρχικά παραπτώματα τον έβαλαν γρήγορα στο περιθώριο.

Μέσα σε όλα αυτά έσκασε και το ροζ σκάνδαλο με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση στου στο ρόστερ της ομάδας. Την ίδια στιγμή το θέμα πήρε προεκτάσεις και του στοίχισε και τη θέση που είχε στην Εθνική της χώρας του. Το επόμενο διάστημα ο Βράνιες δεν έβλεπε το όνομα του μέσα στις επιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού. Η επιστροφή του στην ΑΕΚ έγινε και με σκοπό να κερδίσει και πάλι την θέση του στην Εθνική ομάδα.

Ο Ντούσαν τον θέλει στην ομάδα

Μπορεί ο Βράνιες να μην περνάει την καλύτερη φάση της καριέρας του στην ΑΕΚ, αλλά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εξακολουθεί να τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Ο πολύπειρος προπονητής επέστρεψε στην αγωνιστική δράση αναλαμβάνοντας την Εθνική της χώρας του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πρώτο προσκλητήριο που θα απευθύνει, θα υπάρχει κανονικά το όνομα του Όγκνιεν Βράνιες.

Θυμίζουμε ότι φέτος, ο έμπειρος αμυντικός έχει χάσει αρκετά παιχνίδια. Αρχικά τιμωρήθηκε από την ΑΕΚ για τα πειθαρχικά του παραπτώματα και στη συνέχεια αντίκρισε την κόκκινη κάρτα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Όλα τα παραπάνω έχουν κάνει την Ένωση να σκέφτεται σοβαρά να μην κάνει προσπάθεια να τον κρατήσει και μετά το καλοκαίρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments