Ελλάδα

Πλαταιές: Εντοπίστηκαν δυο άνδρες χωρίς τις αισθήσεις τους

Πλαταιές: Εντοπίστηκαν δυο άνδρες χωρίς τις αισθήσεις τους
Πλαταιές: Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική καθώς σύμφωνα με μαρτυρία νεαρού άνδρα, εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους ο πατέρας και ο παππούς του.

Πλαταιές: Μια τραγική είδηση έρχεται από την περιοχή των Πλαταιών. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το δελτίο ειδήσεων του Alpha οι δυο άνδρες έχουν εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα στο σπίτι και ο γιος της οικογένειας έχει ειδοποιήσει την πυροσβεστική η οποία προσπαθεί να προσεγγίσει το σπίτι, το οποίο έχει αποκλειστεί από το χιόνι στις Πλαταιές.

Ωστόσο, η έντονη χιονόπτωση των τελευταίων ωρών, έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της περιοχής, με το ύψος του χιονιού να υπερβαίνει το ένα μέτρο. Μάλιστα εικάζεται πως θα χρειαστούν αρκετές ώρες για να φτάσει το ασθενοφόρο στις Πλαταιές λόγω του χιονιού που φτάνει ακόμη και το ένα μέτρο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στους δυο άνδρες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά νεκρός είναι ο 94χρονος πατέρας και σε λιπόθυμη κατάσταση έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο 66χρονος γιος που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην περιοχή λόγω της κακοκαιρίας υπήρξε διακοπή ρεύματος. Προκειμένου να ζεσταθούν οι δύο άνδρες άναψαν τη γεννήτρια με τις αναθυμιάσεις να οδηγούν τον ηλικιωμένο στον θάνατο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments