Αθλητισμός

Αμπέλ Φερέιρα: Θέλει κι άλλον επιθετικό ο Πορτογάλος

Αμπέλ Φερέιρα: Θέλει κι άλλον επιθετικό ο Πορτογάλος
Αμπέλ Φερέιρα: Ο Πορτογάλος θέλει έναν ακόμη επιθετικό που θα πλαισιώσει τον Άκπομ και τον Σβιντέρσκι.

Αμπέλ Φερέιρα: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον μόνος πρώτος στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League, δύο βαθμούς πάνω από τον δεύτερο Ολυμπιακό. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές τους και πλέον ασχολείται με τις όποιες προσθήκες θα πραγματοποιηθούν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει πληρότητα στο ρόστερ, έχοντας εκφράσει και δημοσίως την επιθυμία να παραμείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές του, εκτός από εκείνους που δεν υπολογίζει.  Σε ό,τι αφορά τις προσθήκες, ο Φερέιρα θα ήθελε έναν ποδοσφαιριστή που θα αποτελεί το μπακ απ του Γιαννούλη, καθώς ο νεαρός Έλληνας διεθνής έχει επιβαρυνθεί με αρκετά συνεχόμενα παιχνίδια.

Το μεγάλο “θέλω” του Φερέιρα είναι ένας επιθετικός θα πλαισιώσει τον Άκπομ και τον Σβιντέρσκι. Ο Κάρολ Σβιντέρσκι πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Ο Πολωνός στράικερ του ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου του Βορρά στο φετινό πρωτάθλημα και θα δώσει μεγάλη μάχη με τα υπόλοιπα «κανόνια» της Σούπερ Λίγκας για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Ο Ακπόμ από την άλλη απέδειξε ότι όποτε τον χρειαστεί η ομάδα είναι εκεί και δεν έχει “χάσει” την ικανότητά του στο σκοράρισμα. Όμως ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει ακόμα έναν επιθετικό προκειμένου να σκοράρει ο ΠΑΟΚ ακόμα πιο εύκολα και να δώσει περισσότερες λύσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments