Αθλητισμός

Φεντερίκο Μπάρμπα: Απομακρύνεται από την Ένωση – Ματιές σε άλλον στόπερ

Φεντερίκο Μπάρμπα: Απομακρύνεται από την Ένωση – Ματιές σε άλλον στόπερ
Φεντερίκο Μπάρμπα: Η περίπτωση απόκτησης του Ιταλού κεντρικού αμυντικού δυσκολεύει για την ΑΕΚ, με τον Ίλια Ίβιτς να αναζητά πλέον εναλλακτικές λύσεις.

Φεντερίκο Μπάρμπα: Στην ΑΕΚ η απόκτηση κεντρικού αμυντικού παραμένει προτεραιότητα για τον τεχνικό διευθυντή Ίλια Ίβιτς. Ο Σέρβος προσπαθεί τις τελευταίες εβδομάδες να φέρει στην Ελλάδα έναν παίκτη που ο Μάσιμο Καρέρα θα μπορεί να εμπιστευτεί άμεσα για τη θέση του στόπερ ταιριάζοντας τον με το υπάρχον υλικό στα μετόπισθεν.

Η περίπτωση του Ιταλού κεντρικού αμυντικού, Φεντερίκο Μπάρμπα τα τελευταία 24ωρα δείχνει να “κολλάει” με την Ένωση να ρίχνει πλέον “άγκυρες” και σε άλλες περιπτώσεις. Η υπόθεση του 26χρονου στόπερ δεν αποκλείεται να τραβήξει αρκετές ημέρες ακόμη, καθώς η Κιέβο δεν έχει διευθετήσει το θέμα της επιστροφής του παίκτη από την Βαγιαδολίδ και τον τερματισμό του δανεισμού του.

Στην ΑΕΚ είναι βέβαιο πως εκτιμούν τα προσόντα του Ιταλού στόπερ, ωστόσο με τον χρόνο να κυλά εις βάρος της ομάδας είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν και άλλες περιπτώσεις. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς σύμφωνα με την “Ώρα” εκτός του Μπάρμπα έχει στα υπόψιν του άλλη μία αξιόπιστη περίπτωση, την οποία τις τελευταίες ημέρες έχει ενεργοποιήσει.

Η ανάγκη της ΑΕΚ και του Μάσιμο Καρέρα για παίκτη στον άξονα της αμυντικής γραμμής δεν μπορεί να περιμένει, με τους “Κιτρινόμαυρους” να επιθυμούν να κλείσουν το θέμα της απόκτησης παίκτη μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του νέου χρόνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments