Αθλητισμός

Γιασίν Μεριά: Θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και θα παλέψει

Γιασίν Μεριά: Θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και θα παλέψει
Γιασίν Μεριά: Ο Τυνήσιος δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά του  και συμπεριφέρεται φυσιολογικά στο Ρέντη.

Γιασίν Μεριά: Ο Τυνήσιος αμυντικός βρίσκεται τον τελευταίο μήνα υπό αμφισβήτηση, ιδιαίτερα μετά το λάθος στο παιχνίδι με την Τότεναμ. Με τα σενάρια για αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκαν και οι πρώτες ενδιαφερόμενες ομάδες για τον 26χρονο αμυντικό, με πιο έντονο ενδιαφέρον από την Αλ Ιτιχάν

Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία φέρεται να είναι έτοιμη να προσφέρει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στον Ολυμπιακό για να προχωρήσει στην απόκτηση του Τυνήσιου κεντρικού αμυντικού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο σύλλογος από τη Σουηδική Αραβία επιθυμεί να αποκτήσει τον 26χρονο αμυντικό τον Ιανουάριο, με τη μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους», με τους οποίους δεσμεύεται ως το 2022.

Μάλιστα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, για να αποκτήσει 100% τον Μεριά όταν ολοκληρωθεί ο δανεισμός, προσφέρει 3,5 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό και πολύ καλό συμβόλαιο στον παίκτη, που φτάνει 1,5 ευρώ εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Ο Γιασίν Μεριά πάντως δεν θα τα παρατήσει τόσο εύκολα και θα παλέψει για να αποδείξει ότι αξίζει να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Ο Τυνήσιος δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά του  και συμπεριφέρεται φυσιολογικά στο Ρέντη. Σίγουρα τον έχουν επηρεάσει τα αρνητικά σχόλια και τα σενάρια, αλλά από την άλλη δεν είναι τύπος που τα παρατάει κι εύκολα. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θέλει αρκετά χρήματα για να τον παραχωρήσει, επομένως η υπόθεση θα τραβήξει αρκετά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments