Αθλητισμός

Γιόσιπ Μίσιτς: Απορρίπτει την Σπόρτινγκ για χάρη του ΠΑΟΚ

Γιόσιπ Μίσιτς: Απορρίπτει την Σπόρτινγκ για χάρη του ΠΑΟΚ
Γιόσιπ Μίσιτς: Ο Κροάτης μέσος απολαμβάνει κάθε του στιγμή στη Θεσσαλονίκη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να έχει βγει πλήρως από το μυαλό του.

Γιόσιπ Μίσιτς: Ήρθε το καλοκαίρι και άπαντες στη Τούμπα περίμεναν από εκείνον να αναπληρώσει τα κενά στη μεσαία γραμμή. Ο Κροάτης έκανε τη… δουλειά με το παραπάνω, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο σχήμα του Αμπέλ Φερέιρα και στην προσπάθεια που καταβάλλει ο ΠΑΟΚ για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο 25χρονος βρίσκεται στον “Δικέφαλο του Βορρά” με την μορφή δανεισμού από τη  Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κροάτη με την φανέλα του ΠΑΟΚ έχουν εντυπωσιάσει τόσο τους Πορτογάλους που σκέφτονται την άμεση διακοπή του δανεισμού του και την επιστροφή του στο “Ζοζέ Αρβαλάδε”.

Το σενάριο αυτό όπως τονίζεται βρίσκει εκ διαμέτρου αντίθετο τον Μίσιτς, ο οποίος φέρεται να έχει διαμηνύσει στους ιθύνοντες της Σπόρτινγκ πως δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, αντιθέτως πρόθεσή του είναι να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και μετά το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρωθεί ο δανεισμός του.

Μάλιστα η πλευρά του έμπειρου μέσου σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έχει ξεκινήσει ήδη επαφές για την επίτευξη συμφωνίας, η οποία βέβαια για να επικυρωθεί θα πρέπει να περάσει από την έγκριση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι Πορτογάλοι το καλοκαίρι αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον ΠΑΟΚ, ζητώντας ένα σημαντικό οικονομικό αντάλλγμα προκειμένου να δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments