Αθλητισμός

Μανού Μορλάνες: Ο διακαής πόθος του Τσάβι Ρόκα για τον Παναθηναϊκό

Μανού Μορλάνες: Ο διακαής πόθος του Τσάβι Ρόκα για τον Παναθηναϊκό
Μανού Μορλάνες: Ο Ισπανός μέσος απασχολεί έντονα τις τελευταίες ημέρες τον τεχνικό διευθυντή του "Τριφυλλιού", Τσάβι Ρόκα.

Μανού Μορλάνες: Στο “Τριφύλλι” ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό αναζητά ποδοσφαιριστής που θα δώσουν λύσεις στον Γιώργο Δώνη. Ο τεχνικός των “Πρασίνων” εδώ και καιρό έχει τονίσει στον τεχνικό διευθυντή τα κενά που προκύπτουν στο ρόστερ, ζητώντας του την όσο το δυνατόν καλύτερη δυνατή μεταγραφική ενίσχυση.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής από τη μέρα που ανέλαβε τις τύχες του Παναθηναϊκού έχει κινητοποιήσει όλες του τις επαφές ρίχνοντας κατά προτεραιότητα το βάρος στην Ιβηρική χερσόνησο. Στην Ισπανία δημοσίευμα της Marca αποκαλύπτει πως οι “Πράσινοι” ενδιαφέρονται για την απόκτηση του ταλαντούχου μέσου της Βιγιαρεάλ, Μανού Μορλάνες.

Ο 20χρονος πρόκειται για ένα από τα μελλοντικά κεφάλαια της ισπανικής ομάδας, έναν ποδοσφαιριστή που πιστεύουν αρκετά και θεωρούν πως μπορεί τα επόμενα χρόνια να αποτελέσει λίθος της βασικής ομάδας. Στο τώρα ωστόσο η θέση του στην βασική ενδεκάδα δεν θεωρείται δεδομένη, αντίθετα ο χρόνος του είναι αρκετά περιορισμένος, ενώ σε αυτό προστίθεται και το ενδιαφέρον της Βιγιαρεάλ να αποκτήσει και νέο παίκτη στα χαφ.

Όλα τα παραπάνω συνηγορούν πως ο ποδοσφαιριστής δεν αποκλείεται κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να άλλαξε ποδοσφαιρικό περιβάλλον, με την Βιγιαρεάλ να τον παραχωρεί σε ομάδα όπου θα είναι πλήρως ενεργός. Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με την Marca είναι ανάμεσα στους υποψήφιους, με τον Τσάβι Ρόκα να παλεύει με όσες πιθανότητες του αναλογούν να φέρει στην Ελλάδα τον ταλαντούχο άσσο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments