Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά: Κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ η πρόταση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Μαντί Καμαρά: Κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ η πρόταση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Μαντί Καμαρά: Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Αφρικανού μέσου.

Μαντί Καμαρά: Ο Αφρικανός μέσος στην αρχή της φετινή σεζόν μπορεί να μην αγωνιζόταν όσο θα ήθελε, όμως τώρα έχει μπει για τα καλά στο ροτέισον του Μάρτινς και τις περισσότερες φορές βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Στα παιχνίδια που αγωνίζεται ο Καμαρά βγάζει στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα θέλει ο Πορτογάλος προπονητής, και ξεχωρίζει με τη μαχητικότητά του.

Ο Αφρικανός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων και πολύ περισσότερο ομάδων από την Αγγλία και την Premier League. Πριν λίγο καιρό στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτασε πρόταση ύψους οκτώ εκατομμυρίων ευρώ από την Γουότφορντ για τα δικαιώματα του 22χρονου μέσου. Ο Ολυμπιακός απέρριψε την πρόταση πιστεύοντας πως ο ποδοσφαιριστής μπορεί να “πιάσει” πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που πρότεινε ο αγγλικός σύλλογος.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, η νεοφώτιστη στην Premier League, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία πραγματοποιεί πολύ καλή χρονιά, όντας στην 8η θέση της βαθμολογίας, παρακολουθεί στενά τον Καμαρά εδώ και καιρό. Μάλιστα φέρεται να έχει καταθέσει και επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του.

Οι τελευταίες πληροφορίες του Sportime.gr,  αναφέρουν ότι οι «λεπίδες» προσφέρουν στον Ολυμπιακό 8 εκατομμύρια λίρες (9,3 εκατομμύρια ευρώ). Οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν απαντήσει ακόμα, καθώς πιστεύουν πως ο ποδοσφαιριστής τους μπορεί να φέρει αρκετά χρήματα στον σύλλογο. Στο Λιμάνι θέλουν σίγουρα να ανεβάσουν το ποσό πάνω από τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν ακόμα αρκετά επεισόδια στην περίπτωσή του Καμαρά, τον οποίο ο Ολυμπιακός δεν αρνείται να πουλήσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments