Lifestyle

Ημερολόγιο 2020: Και οι δώδεκα είναι υπέροχες

Ημερολόγιο 2020: Και οι δώδεκα είναι υπέροχες
Ημερολόγιο 2020: Το νέο έτος είναι προ των πυλών και εμείς σας παρουσιάζουμε δώδεκα από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz που δεδομένα θα μας απασχολήσουν.

Ημερολόγιο 2020: Η νέα χρονιά έρχεται και μαζί με αυτήν “μεταπηδούν” και οι εκρηκτικές παρουσίες της χώρας – που δεν είναι και λίγες – οι οποίες βρίσκουν πάντα τον τρόπο να διατηρούν “ζεστό” τον ανδρικό πληθυσμό. Το Instagram έχει μετατραπεί στο καλύτερο οφθαλμόλουτρο, καθώς οι περισσότερες φροντίζουν να γεμίζουν τον λογαριασμό τους με ξεχωριστά “κλικς” συγκεντρώνοντας χιλιάδες followers.

O νέος χρόνος έρχεται με το ιδανικό ημερολόγιο, το οποίο το pagenews.gr σας παρουσιάζει τοποθετώντας δώδεκα από τις ομορφότερες γυναικείες παρουσίες της χρονιάς που φεύγει, οι οποίες δεδομένα θα διατηρηθούν στη κορυφή και το 2020.

Ιανουάριος – Ιωάννα Τούνη

Την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας του SKAI “My Style Rocks”. Έκτοτε δεν έχει φύγει μέρα από το μυαλό των ανδρών. Έχεις τον τρόπο της!

Φεβρουάριος – Ειρήνη Καζαριάν

Νικήτρια του πρώτου Greece Next Top Model. Το σαγηνευτικό της βλέμμα και το τέλειο κορμί της δεν περνούν απαρατήρητα από κανένα αρσενικό.

Μάρτιος – Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μοντέλο και κριτής του Greece Next Top Model. O ορισμός της ελληνικής ομορφιάς με την Ηλιάνα να διαπρέπει στον χώρο της μόδας κατά κόρων στο εξωτερικό.

Απρίλιος – Ζόζεφιν

Έχει τον τρόπο να ξεσηκώνει τις πίστες με την τσαχπινιά της και το μοναδικό κορμί της. Η εκρηκτική ξανθιά τραγουδίστρια είναι το next big thing της ποπ μουσικής και όχι άδικα.

Μάιος – Κατερίνα Γερονικολού

Η petit ηθοποιός που ομορφαίνει το τηλεοπτικό γυαλί με γλυκά της μάτια. Η Κατερίνα Γερονικολού είναι η σταθερή αξία στον χώρο της υποκριτικής, η παρουσία που “αναγκάζει” τους άνδρες να ανεβάζουν τα νούμερα τηλεθέασης κάθε τηλεοπτικού της εγχειρήματος.

Ιούνιος – Φουρέιρα

Η εκρηκτική τραγουδίστρια με το καλογυμνασμένο κορμί που εδώ και μερικά χρόνια έχει “ριζώσει” στη κορυφή με τις ομορφότερες παρουσίες στο χώρο της. Μετά την Ελλάδα άνοιξε τα “φτερά” της και στην Ιβηρική πραγματοποιώντας μεγάλη επιτυχία στην Ισπανία. Άξια εκπρόσωπος!

Ιούλιος – Σοφία Χαρμάντα

Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις. Από τα μάτια της, το σώμα της, τα πόδια της; Τι να πούμε για μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες μοντέλο της γενιάς της!

Αύγουστος – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Γνωστή από το επιτυχημένο πέρασμά της στο “My Style Rocks”. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανεβάζει στα ύψη την θερμοκρασία με το πληθωρικό της μπούστο και το θεσπέσιο κορμί της.

Σεπτέμβριος – Νικολέττα Ράλλη

Η παρουσιάστρια – μοντέλο – influencer είναι η σταθερή αξία του ανδρικού πληθυσμού που ξέρει να εκτιμάει την ελληνική ομορφιά. Το Instagram της Νικολέττας είναι βέβαιο πως “πυρπολείται” καθημερινά από αναζητήσεις χιλιάδων θαυμαστών της.

Οκτώβριος – Φαίη Σκορδά

Από την ημέρα που πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση κατάφερε να μείνει έντονα στο μυαλό των ανδρών. Κάθε πρωί έχει τον τρόπο να ομορφαίνει τις μέρες μας.

Νοέμβριος – Χριστίνα Μπόμπα

Το έτερον ήμισυ του Σάκη Τανιμανίδη που δεν άφησε παραλία της Καραϊβικής χωρίς να την επισκεφτεί και να μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες της. Πανέμορφα μάτια ακόμη πιο θελκτικό σώμα.

Δεκέμβριος – Ιωάννα Μπέλλα

Είναι από τα μοντέλα που ήρθαν για να μείνουν και να μπουν σε θέση οδηγού για τις νέες γενιές. Μελαχρινή, πληθωρική έχει όλα όσα χρειάζονται για να παραμείνει στην κορυφή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments