Lifestyle

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αγνώριστος με μακρύ μαλλί και μούσι πριν μερικά χρόνια

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αγνώριστος με μακρύ μαλλί και μούσι πριν μερικά χρόνια
Ελάχιστοι είναι εκείνοι που θυμούνται πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός συμμετείχε σε μουσικό ριάλιτι.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε έναν από τους επιτυχημένους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου. Κάθε του τραγούδι γίνεται αμέσως επιτυχία και στα 33 του είναι ο πιο περιζήτητος καλλιτέχνης. Τον έχει αγαπήσει το κοινό και εκείνος τους το ανταποδίδει με τα τραγούδια του.

Το 2018 ήταν η καλύτερη χρονιά για τον Έλληνα τραγουδιστή. Το album του, «Το Κάτι Παραπάνω», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, κατέκτησε αμέσως την κορυφή των πωλήσεων και τα τραγούδια του αγαπήθηκαν από το κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες, με το «Ψέματα» να καταλαμβάνει την πρώτη θέση του ελληνικού IFPI Top200 Αirplay Chart για το 2018.

Παράλληλα κατέκτησε και το YouTube, με τα videos του να γίνονται no1 στις τάσεις και να κάνουν εκατομμύρια views. Ενδεικτικά, το «Ξημερώματα» συνεχίζει να προκαλεί πανικό με περισσότερα από 50 εκατομμύρια views, το «Ψέματα» έχει ξεπεράσει τα 25 εκατομμύρια views και το «Λιώμα» τα 17 εκατομμύρια. Μάλιστα, το «Λιώμα» ήταν το δημοφιλέστερο μουσικό video στο YouTube για το 2018 (YouTubeRewind).

Όμως ελάχιστοι είναι εκείνοι που θυμούνται πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανήκει στην κατηγορία των τραγουδιστών που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο μέσω της συμμετοχής τους σε κάποιο από τα μουσικά ριάλιτι που προβλήθηκαν στην Ελλάδα.

Ήταν το 2004 όταν μας συστήθηκε μέσα από το «Fame Story 3», σε ηλικία 18 ετών, παίρνοντας την απόφαση να συμμετάσχει για χάρη… μιας γυναίκας. Τότε, ουδεμία σχέση είχε με τη σημερινή του εικόνα, καθώς τόσο το πρόσωπό του όσο και το στυλ του ήταν τελείως διαφορετικά. Με μακρύ μαλλιά και ελάχιστο μούσι, ο Κωνσταντίνος μπορεί να μην υπήρξε από τα «δυνατά» χαρτιά του παιχνιδιού, ήταν όμως από τους πρώτους που βρήκαν δουλειά μετά την αποχώρησή τους.

Πραγματικά αγνώριστος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments