Αθλητισμός

Ανδρέας Αθανασακόπουλος: Οδεύει προς τον Ολυμπιακό

Ανδρέας Αθανασακόπουλος: Οδεύει προς τον Ολυμπιακό
Ανδρέας Αθανασακόπουλος: Ως ελεύθερος αναμένεται να μετακομίσει το καλοκαίρι στον Πειραιά ο νεαρός χαφ.

Ανδρέας Αθανασακόπουλος: Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ που θέλουν νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να μετακομίζουν στον Πειραιά. Συγκεκριμένα, μετά τα σενάρια για τον Γιώργο Βαγιαννίδη, σειρά πήρε ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος, τον οποίο τα ρεπορτάζ στέλνουν στον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του νεαρού άσου λήγει το καλοκαίρι. Ο μέσος από την Πάτρα μαζί με τον Γιώργο Βαγιαννίδη είναι δύο από τους παίκτες του «τριφυλλιού» που δεν υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο με τη διοίκηση.

Από σήμερα, 1 Ιανουαρίου 2020, ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Αν ο νεαρός μέσος υπογράψει με τον Ολυμπιακό τότε αυτομάτως θα τεθεί εκτός ομάδος από τον Παναθηναϊκό. Από την πράσινη ΠΑΕ δεν είχε υπάρξει κάποια διάψευση για την είδηση που αφορά τον Αθανασακόπουλο, ο οποίος πέρυσι είχε δύο συμμετοχές επί Γιώργου Δώνη στην πρώτη ομάδα και φέτος έχει παίξει μόνο σε αγώνες της Κ19.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η μετακίνηση του Αθανασακόπουλου στον Ολυμπιακό τότε κατά πάσα πιθανότητα θα δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει από τώρα ελεύθερος. Ο Πανιώνιος είναι μία από τις ομάδες που περιμένει “στη γωνία” τις εξελίξεις στην υπόθεση αυτή, καθώς ο μικρός αρέσει ιδιαίτερα στους Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι έχουν ακόμα περιορισμούς στις μεταγραφές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments