Αθλητισμός

Φρανσίσκο Ζεράλδες: Δεν πήγε στα Σπάτα ο Πορτογάλος

Φρανσίσκο Ζεράλδες: Δεν πήγε στα Σπάτα ο Πορτογάλος
Φρανσίσκο Ζεράλδες: Ο Πορτογάλος δεν πήγε στα Σπάτα για προπόνηση, αλλά η απουσία του πέρασε απαρατήρητη.

Φρανσίσκο Ζεράλδες: Το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ έδωσε μεγάλη μάχη για να κάνει δικό της τον Πορτογάλο χαφ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποτελούσε προσωπική επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο. Ο πρώην τεχνικός της Ένωσης πίεσε τόσο για την απόκτηση του και ανάγκασε την ομάδα να δεχτεί το βαρύ συμβόλαιο του χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς στον δανεισμό του.

Ωστόσο σε σύντομο χρονικό διάστημα ο θησαυρός μετατράπηκε σε άνθρακα και για τους δυο Πορτογάλους. Το τραγικό ξεκίνημα της σεζόν και εκείνη η ήττα από την Ξάνθη έφεραν στην έξοδο τον Καρντόσο. Αυτό το ματς χάθηκε σε μεγάλο βαθμό και από την αποβολή του Ζεράλδες με δυο αχρείαστες κίτρινες κάρτες. Από τότε ο έμπειρος χαφ μπήκε στον “πάγο”.

Ξένο σώμα στην ΑΕΚ

Όταν ανέλαβε ο Νίκος Κωστένογλου τόνισε ότι τον υπολογίζει κανονικά, αλλά στην πράξη αυτό δεν φάνηκε. Τους τελευταίους μήνες ο παίκτης αποτελεί ξένο σώμα στην ΑΕΚ. Δεν έχει μπει σε αποστολή και φυσικά αυτό δεν θα άλλαζε. Το καλύτερο σενάριο για τις δυο πλευρές ήταν να τερματιστεί πρόωρα ο δανεισμός του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό ο Πορτογάλος είναι σχεδόν αόρατος. Η “Ώρα για Σπορ” έφερε στην επιφάνεια ένα χαρακτηριστικό περιστατικό. Ο Τσίκο Ζεράλδες δεν εμφανίσθηκε στις δυο πρώτες προπονήσεις της ΑΕΚ μετά την επιστροφή από την άδεια για τα Χριστούγεννα.  Όμως ο Πορτογάλος χαφ ήταν τόσο… αόρατος όλο το προηγούμενο διάστημα στα Σπάτα, που την φυσική του… απουσία, δεν την πρόσεξε σχεδόν κανένας την περασμένη Κυριακή. Κάποιοι μάλιστα, συνειδητοποίησαν στην απογευματινή προπόνηση πως δεν ήταν παρών στο προπονητικό κέντρο ο Ζεράλδες, παρόλο που ο Πορτογάλος έλειπε και το πρωί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments