Διεθνή

Καμερούν: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς των Ελλήνων ναυτικών [vid]

Καμερούν: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς των Ελλήνων ναυτικών [vid]
Καμερούν: Οι πειρατές Ζητούν υπέρογκα ποσά για να αφήσουν ελεύθερους τους Ναυτικούς και οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές.

Καμερούν: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς των Ελλήνων ναυτικών μετά την ένοπλη επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε ελληνικό δεξαμενόπλοιο. Συγγενή του τραυματισμένου μηχανικού που μίλησε στην κάμερα του OPEN TV για τις δύσκολες ώρες της αναμονής μέχρι την επιστροφή του 35χρονου στην πατρίδα.

“Με τον Δημήτρη δεν έχω μιλήσει, επικοινωνεί η μητέρα και ο πατέρας του με μηνύματα. Προς το παρόν το παιδί είναι καλά, έχει τραυματιστεί στο πόδι. Εννοείται πως είναι τώρα στο νοσοκομείο, τώρα το πότε θα βγει και θα επιστρέψει δεν το γνωρίζω”, λέει η θεία του ναυτικού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι πειρατές έχουν έρθει ήδη σε επικοινωνία και οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές. Ζητούν υπέρογκα ποσά, μέχρι οι διαπραγματευτές να συμφωνήσουν με κάποιο ποσό μαζί τους. Την υπόθεση χειρίζεται δικηγορικό γραφείο στο Λονδίνο με βασικό στόχο να διασφαλίσουν πως οι ναυτικοί είναι καλά στην υγεία τους και στη συνέχεια να επιτύχουν την ασφαλή επιστροφή τους στη χώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments