Αθλητισμός

Φοντέ Καμαρά: Ψάχνουν νέα λύση για τον Αφρικανό οι “Ερυθρόλευκοι”

Φοντέ Καμαρά: Ψάχνουν νέα λύση για τον Αφρικανό οι “Ερυθρόλευκοι”
Φοντέ Καμαρά: Ο 21χρονος αμυντικός αναμένεται να βρει άλλο ποδοσφαιρικό περιβάλλον με την νέα χρονιά, καθώς οι "Ερυθρόλευκοι" αναζητούν άλλη ομάδα για τον παραχωρήσουν ως δανεικό.

Φοντέ Καμαρά: Το γεμάτο λύσεις ρόστερ του Ολυμπιακού στα μετόπισθεν, κυρίως στις πτέρυγες έθεσε από το καλοκαίρι εκτός ανταγωνισμού τον ταλαντούχο αμυντικό, Φοντέ Καμαρά. Ο 21χρονος αποτελεί μεταγραφή για το μέλλον του συλλόγου, με τον Πέδρο Μαρτίνς να προτρέπει το καλοκαίρι τους ιθύνοντες του συλλόγου ο παίκτης να παραχωρηθεί ως δανεικός προκειμένου να μείνει ενεργός και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Η Αζαξιό μπορεί να ήθελε τον ταλαντούχο άσσο το καλοκαίρι, εντούτοις όπως φαίνεται από τους αριθμούς δεν έχει καταφέρει να τον εντάξει στα βασικά της πλάνα δίνοντας του ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα, με το κλίμα στην ομάδα να μην είναι και το καλύτερο δυνατό – δίνει μάχη για τη σωτηρία της – η κατάσταση αυτή δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί, με τον Καμαρά να μένει στο περιθώριο και τον προπονητή του συλλόγου να επιλέγει ποδοσφαιριστές με μεγαλύτερη εμπειρία στα μετόπισθεν.

Αυτή η κατάσταση σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αναμένεται να επιφέρει εξελίξεις, με τον Ολυμπιακό να σκέφτεται τον πρόωρο τερματισμό του δανεισμού του στους Γάλλους και την εκ νέου παραχώρηση του παίκτη σε ομάδα που θα φέρει εις πέρας την αποστολή να του δώσει τον χρόνο που επιζητεί τόσο ο παίκτης όσο και οι “Ερυθρόλευκοι”. Όπως και να χει, ο Καμαρά δεδομένα δεν θα ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού, μιας και ο Πέδρο Μαρτίνς αισθάνεται πλήρης στα μπακ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments