Αθλητισμός

Κέντρικ Ρέι: “Άκυρο” στη Βενέτσια από την Ένωση

Κέντρικ Ρέι: “Άκυρο” στη Βενέτσια από την Ένωση
Κέντρικ Ρέι: Οι Πρωταθλητές Ιταλίας ζήτησαν από την ΑΕΚ την παραχώρηση του Αμερικανού. ωστόσο οι "Κιτρινόμαυροι" αρνήθηκαν την πρόταση.

Κέντρικ Ρέι: Στο στόχαστρο των Πρωταθλητών Ιταλών μπήκε τις τελευταίες ημέρες ο Αμερικανός άσσος της ΑΕΚ. Ο 25χρονος πόιντ-γκαρντ απασχόλησε έντονα τη Βενέτσια και το τεχνικό της τμήμα, με τους “γείτονες” να βλέπουν πως όλα τα θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του ταιριάζουν απόλυτα με την ομάδα τους. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ μάλιστα οι Ιταλοί προχώρησαν σε κρούση, ωστόσο εισέπραξαν αρνητική απάντηση από την Ένωση, μιας και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως υπολογίζει κανονικά τον παίκτη στις επιλογές του.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, με την ΑΕΚ να τον βάζει στο ροτέισον και εκείνος να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του προπονητή του. Η παραμονή του στην ομάδα μοιάζει δεδομένη, με τον τεχνικό του συλλόγου, Ηλία Παπαθεοδώρου να τον προσαρμόζει στα σχέδιά του. Στο μεταξύ, το βράδυ αναμένεται στην Αθήνα μέσω Φρανκφούρτης ο εξίσου Αμερικανός, Τζεράι Γκραντ, ο οποίος θα ενταχθεί άμεσα στην ΑΕΚ.

Όπως αναφέρεται από το ρεπορτάζ, ο 30χρονος μετά την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση αναμένεται να μπει κατευθείαν σε ρυθμούς προπονήσεων δίνοντας αγώνα δρόμου να προλάβει το επικείμενο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Θυμίζουμε πως ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ/σέντερ μέχρι πριν και δέκα ημέρες αγωνιζόταν στο γαλλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Στρασμπούρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments