Lifestyle

Απίστευτο που ζει η Τζούλια Νόβα [vid]

Απίστευτο που ζει η Τζούλια Νόβα [vid]
Η παρουσιάστρια άνοιξε στην κάμερα την πόρτα του σπιτιού της και αποκάλυψε που ζει.

Είναι αμφισβήτητα μια εκρηκτική παρουσία της εγχώριας showbiz. Μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά παραμένει ένα από τα πρώτα ονόματα στο χώρο της μόδας. Η ίδια αποφάσισε να μιλήσει στην εκπομπή του Happy day και να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της στο οποίο ζει με τον σύντροφό της Γιάννη Μάρκου.

Το σπίτι διαθέτει απίθανο Home Cinema, σαλόνι από τις 50 αποχρώσεις του γκρι, ένα υπέροχο μεγάλο τζάκι, γυμναστήριο και ατελιέ! “Τρεις μέρες μου πήρε να στολίσω το δέντρο μου”, λέει η Τζούλια Νόβα αφήνοντας άφωνη την δημοσιογράφο η οποία μάλλον θα χρειαζόταν τρεις μέρες για να ξεναγηθεί σε κάθε γωνιά του υπερπολυτελούς σπιτιού!

Η στιγμή στα παιδικά της χρόνια που τη στιγμάτισε και ο έρωτάς της με τον Γιάννη

Η Τζούλια Νόβα γεννήθηκε στην Ουκρανία το 1985, και εργάζεται στη χώρα μας ως μοντέλο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την τηλεόραση τον Οκτώβρη του 2014 όταν τη συμπεριέλαβαν στα κορίτσια που παρουσιάζουν τη μόδα στην εκπομπή Mega με μία. Η Τζούλια Νόβα δεν μιλάει συχνά για τον αγαπημένο της, ωστόσο σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της για την προσωπική της ζωή είχε παραδεχτεί πως εκείνος την περίμενε πάντα στα στούντιο του «Τροχού της Τύχης» μέχρι να τελειώσει τα γυρίσματα.  Η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου διατηρούν δεσμό τα τελευταία 8 χρόνια και έχουν καταφέρει να κρατήσουν τον δεσμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η παρουσιάστρια, απέχει το τελευταίο διάστημα από τα τηλεοπτικά δρώμενα χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως αν της έρθει κάποια πρόταση δεν θα την εξετάσει. Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει ότι ασχολείται με τη ζωγραφική, ενώ είχε αποκαλύψει πως το κεφάλαιο ‘Τροχός της Τύχης” έκλεισε γιατί δεν ήθελε να είναι μια “γλάστρα”.

“Υπήρξαν στιγμές που αισθάνθηκα λίγο γλάστα γιατί ο ρόλος μου ήταν περιορισμένος.” είχε πει η Τζούλια. Οι αποκαλύψεις για την παιδική της ηλικία προκαλούν συγκίνηση: “Μέναμε στη Γερμανία και πιο πολύ δούλευε η μαμά από τον μπαμπά οπότε ότι είχε μαζέψει και ότι είχε αποκτήσει ήταν από εκείνη, όταν γυρίσαμε Ουκρανία και χωρίσανε μετά από ένα πολύ μεγάλο τσακωμό, τα πήρε όλα και εξαφανίστηκε. Μάλιστα τα πήρε και τα χάρισε σε μια άλλη γυναίκα! Σήκωσε χέρι και στη μαμά και στη γιαγιά! Βέβαια αυτό δεν πέρασε έτσι! Μετά τον χτύπησαν και η μαμά και η γιαγιά και τον πέταξαν έξω από το σπίτι!”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments