Αθλητισμός

Κώστας Φορτούνης: Δεν βιάζεται για την επιστροφή του ο Μαρτίνς

Κώστας Φορτούνης: Δεν βιάζεται για την επιστροφή του ο Μαρτίνς
Κώστας Φορτούνης: Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να βιαστεί με τον αρχηγό της ομάδας.

Κώστας Φορτούνης: Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας ο Ολυμπιακός έχασε τον αρχηγό του. Συγκεκριμένα σε ένα φιλικό παιχνίδι ο Κώστας Φορτούνης υπέστη ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να χάσει όλο το πρώτο μισό της σεζόν. Φυσικά αποκλείστηκε από την Ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας για τα παιχνίδια στα προκριματικά, αλλά και τους αγώνες για τους ομίλους του Champions League.

Ένας τραυματισμός και μάλιστα τόσο σοβαρός είναι ό,τι χειρότερο για έναν ποδοσφαιριστή. Πόσο μάλλον όταν αυτός έρχεται λίγους μήνες μετά την καλύτερη σεζόν που έχει κάνει ο Κώστας Φορτούνης στην καριέρα του. Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν πως και πως την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Δεν πρέπει αν ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές στη χώρα.

Καμία βιασύνη για Φορτούνη

Μπορεί στον Ολυμπιακό να περιμένουν τον Φορτούνη, αλλά δεν έχουν καμία πρόθεση να βιαστούν. Αυτό φαίνεται και από τις κινήσεις του Πέδρο Μαρτίνς. Οι εκτιμήσεις μιλούν για επιστροφή του παίκτη στις προπονήσεις μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάρει άμεσα χρόνο συμμετοχής σε αγώνες.

Κι επειδή στα τέλη Ιανουαρίου θα ανακοινωθεί και η ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Άρσεναλ, η λογική λέει ότι δύσκολα θα αποτελέσει μία από τις τρις αλλαγές σε σχέση με τη λίστα που είχε δηλωθεί τον Σεπτέμβριο για τους ομίλους του Champions League. Ας μπει πρώτα με το καλό στις προπονήσεις και… βλέπουμε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments