Αθλητισμός

Κώστας Τσάνας: Και επίσημα στην οικογένεια της ΑΕΚ

Κώστας Τσάνας: Και επίσημα στην οικογένεια της ΑΕΚ
Κώστας Τσάνας: ο 52χρονος προπονητής εντάσσεται στο δυναμικό της Ένωσης αναλαμβάνοντας τη θέση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών του συλλόγου.

Κώστας Τσάνας: Νέο κεφάλαιο στη καριέρα του ανοίγει ο 52χρονος προπονητής αναλαμβάνοντας να ηγηθεί του μέλλοντος της ΑΕΚ. Ο Κώστας Τσάνας με το ξεκίνημα του νέου έτους τοποθετείται από τη διοίκηση της Ένωσης στη θέση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών των “Κιτρινόμαυρων” έχοντας από εδώ και στο εξής την αποκλειστική ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας των τμημάτων Νέων του συλλόγου.

Η Ένωση παραδοσιακά ρίχνει μεγάλο βάρος στις ακαδημίες της, “ανεβάζοντας” συχνά πυκνά νεαρούς ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα. Η έλευση του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ πριν μερικούς μήνες δημιούργησε ένα μεγάλο κενό στο κομμάτι των ακαδημιών, καθώς ο Έλληνας τεχνικός για να αναλάβει τη θέση άφησε αυτή του τεχνικού διευθυντή των αναπτυξιακών τμημάτων. Η διοίκηση της ΑΕΚ ωστόσο σήμερα θέλησε να καλύψει αυτή τη “τρύπα” τοποθετώντας σε αυτή τη θέση τον έμπειρο με τις νεαρές ηλικίες Κώστα Τσάνα.

Ο 52χρονος έχει να παραθέσει ένα πλούσιο βιογραφικό στο κομμάτι του ποδοσφαίρου, βρισκόμενος επί σειρά ετών γύρω από τις ακαδημίες αλλά και την εθνική Ελλάδος αναλαμβάνοντας εκεί αρκετούς ρόλους. Μέχρι το τέλος του 2019 μάλιστα, ο Κώστας Τσάνας δεσμευόταν με συμβόλαιο με την “γαλανόλευκη”, το οποίο με την ολοκλήρωσή του έφερε ένα νέο κεφάλαιο στη καριέρα του μπαίνοντας στην οικογένεια της ΑΕΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments