Αθλητισμός

Κρίστοφερ Ρόκια: Τσεκάρει τον μπακ της Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός

Κρίστοφερ Ρόκια: Τσεκάρει τον μπακ της Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός
Κρίστοφερ Ρόκια: Ο Ζοσέ Ανιγκό "τσεκάρει" ε ορισμένα ταλέντα της Μαρσέιγ για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Κρίστοφερ Ρόκια: Ταλέντα από την Γαλλία φέρεται να τσεκάρει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα της «Livesport», o πρώην προπονητής και τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ και νυν επικεφαλής του τμήματος διεθνούς σκάουτινγκ της Νότιγχαμ Φόρεστ και του Ολυμπιακού, Ζοσέ Ανιγκό, «σκανάρει» τη Μαρσέιγ για νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Ζοσέ Ανιγκό είναι ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα στη μεταγραφή του Βαλμπουενά στους «ερυθρόλευκους» και πλέον αναζητεί νέες περιπτώσεις για τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος κοιτάζει τις περιπτώσεις του 17χρονου Γάλλου δεξιού μπακ χαφ Ρισεκάρντ Ρισάρτ, του 16χρονου επιθετικού χαφ Ζορές Ζαχού και του 16χρονου τερματοφύλακα Σιμόν Ενγκαπαντουετμού.

Βέβαια ο Ζοσέ Ανιγκό φέρεται να έχει ξεχωρίσει μία ακόμη περίπτωση. Αυτή του 21χρονου Γάλλου αριστερού μπακ Κρίστοφερ Ρόκια, ο οποίος παίζει δανεικός στη Σοσό. Ο Ροκιά με ύψος 1.72 παίζει κυρίως αριστερό μπακ αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ. Ο νεαρός Γάλλος φέτος μετράει 13 συμμετοχές με τη Σοσό και έχει σκοράρει και μία φορά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments