Αθλητισμός

Τζακ Ρόντγουελ: Υπέγραψε στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Τζακ Ρόντγουελ: Υπέγραψε στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Τζακ Ρόντγουελ: Ο πρώην μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, υπέγραψε στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Τζακ Ρόντγουελ: Το περασμένο καλοκαίρι ο Γιώργος Δώνης ήθελε να αποκτηθεί ένας παίκτης που να μπορεί με την ίδια ευκολία να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας, αλλά και στο χώρο του κέντρου. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν εντοπίσει την περίπτωση του Άγγλου ποδοσφαιριστή που είχε μείνει ελεύθερος. Το γεγονός ότι δεν είχε ομάδα έκανε την υπόθεση του να τραβήξει ακόμα περισσότερο.

Παρά τη θέληση και των δυο πλευρών να τα συνεργαστούν ο…γάμος δεν έγινε ποτέ. Ο Παναθηναϊκός στράφηκε σε άλλες λύσεις και ο παίκτης έμενε στην αγορά των ελεύθερων. Λίγες μέρες πριν το κλείσιμο των μεταγραφών, ο Ρόντγουελ βρέθηκε μια ανάσα από την μετακίνηση του στη Ρόμα. Ωστόσο το πράγμα χάλασε την τελευταία στιγμή και ο έμπειρος αμυντικός έμεινε χωρίς ομάδα.

Βρήκε στέγη ο Ρόντγουελ

Τρεις μέρες μετά την έναρξη των χειμερινών μεταγραφών ο Άγγλος κατάφερε να βρει ομάδα. Και μάλιστα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Συγκεκριμένα ο Ρόντγουελ υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ. Ο παίκτης έχει ήδη ανακοινωθεί και έχει δώσει τις πρώτες του συνεντεύξεις.

Θυμίζουμε ότι ο 28χρονος ξεκίνησε την καριέρα του με μεγάλες προσδοκίες, ωστόσο αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ. Αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει μια ακριβή μεταγραφή στην Μάντσεστερ Σίτι, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments